Totuus kohua aiheuttaneen kuvan takaa paljastui – tältä Khloé Kardashian oikeasti näytti: "En ymmärrä, miksi hänen pitää muokata kuviaan niin paljon"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Khloé Kardashianin julkaisema kuva aiheutti kohua toukokuussa. 

Keeping up with the Kardashians -ohjelmaa tähdittävän Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö aiheutti toukokuussa valtavan somekohun.

Tuolloin hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa esitteli uutta hiustyyliään. Somekansan katse kiinnittyi kuitenkin tähden muuttuneeseen ulkonäköön. Esimerkiksi kasvot ja nenä näyttivät kaventuneen melkoisesti ja myös iho näytti kuvassa hyvin tasaiselta.

Totuus kuvan takaa paljastui nyt. Keeping Up With The Kardashians -jaksossa näytettiin kyseinen kampaamoreissu, kun Khloé vaihtaa hiusväriään. Jaksossa tähden yllä oli sama toppi ja kaulakoru kuin kohua aiheuttaneessa somekuvassa, myös hiukset olivat tismalleen samalla tavalla. 

Khloén julkaisema kuva toukokuulta. 

Khloén tarkkasilmäiset fanit huomasivat asian oitis, ja moni julkaisi kuvapareja tähdestä, kuten julkkisbloggaaja Perez Hilton

Kuvaparit ovat aiheuttaneet paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. 

– Hän näyttää kuumalta toisessa kuvassa kaikesta huolimatta. En ymmärrä, miksi hänen pitää muokata kuviaan niin paljon, fani ihmettelee. 

– Hän on epävarma, niin kuin hän on aina ollut, sosiaalisessa mediassa todetaan. 

– Niin surullista. Rahalla ja kuuluisuudella ei saa hyvää itsetuntoa. 

Lue myös:

    Uusimmat