Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö sai jälleen fanien leuat loksahtamaan – sekoitettiin jo pikkusiskoon: "Eikö se olekaan Kylie?"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tiesitkö nämä faktat Kardashianeista?

Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö sai jälleen fanit häkeltymään Instagramissa.

Keeping up with the Kardashians -realitya tähdittävän Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö hämmästyttää jälleen.

Kardashian julkaisi keskiviikkoaamuna Suomen aikaa Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa siskonsa Kourtney Kardashianin ex-puoliso Scott Disickin Talentless-brändin hupparissa komeissa maisemissa.

Kuvatekstissään tähti vitsailee näyttävänsä kuvassa nuorelta ja lohkaisee sen ehkä johtuvan hupparista.

Seuraajien huomio kuitenkin kiinnittyi hupparin sijaan aivan muuhun: moni nimittäin kommentoi luulleensa nopealla vilkaisulla, että kuvassa on 36 vuotta hiljattain täyttäneen Kardashianin pikkusisko Kylie Jenner, 22.

– Eikö se olekaan Kylie? useampi fani ällisteli.

– Oletko siinä sinä, Kylie vai joku malli? eräs ihmetteli.

– Sinä et mitenkään voi olla tässä kuvassa, kolmaskin päivitteli.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Khloén muuttunut ulkonäkö häkellyttää. Realitytähti joutui keskelle kohua esimerkiksi toukokuun lopulla, kun hän julkaisi itsestään Instagramissa selfien, josta häntä ei ollut tunnistaa.

Tuolloin Kardashian oli palannut tummempaan hiusväriin, mutta huomio kiinnittyi hiusten sijaan hänen kasvoihinsa. Silloin spekuloitiin, että 2-vuotiaan True-tyttären äidin muutos on seurausta leikkauksista, pistoshoidoista, painonpudotuksesta, meikistä sekä kuvissa käytettävistä filttereistä ja valaistuksesta.

Viime päivinä Khloé on kuitenkin ollut otsikoissa yksityiselämänsä takia. Hän julkisti hiljattain antaneensa toisen mahdollisuuden parisuhteelle tyttärensä isän Tristan Thompsonin kanssa. Pari erosi myrskyisästi, kun Thompson narahti useamman kerran pettämisestä. 

Parin on huhuttu kihlautuneen, mutta he eivät ole vahvistaneet asiaa julkisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat