Tottenham valmis lyömään Barcelonalle luun kurkkuun: "Meidän on pakko voittaa"

Tottenhamin kausi Mestarien liigassa alkoi katkeralla vierastappiolla Inter Milanille lukemin 1-2. Vastus vaikeutuu toisella ottelukierroksella entisestään, sillä espanjalaisjätti Barcelona vierailee Lontoossa keskiviikkona. Spurs-puolustaja Danny Rosen mukaan Tottenhamin on pakko voittaa ottelu.

MAINOS

Tottenham – Barcelona

Keskiviikkona 3.10. klo 21.50 C More Sport 2:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuna C Morella!

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Mestarien pöydän keskustelua Manchester Unitedin kriisistä.

Tottenhamin alkukaudessa on riittänyt turbulenssia. Uuden stadionin rakennushanke on myöhässä, maalivahti Hugo Lloris ryvettyi rattijuopumus-skandaalissa ja Harry Kane on vaikuttanut paikoin väsyneeltä. Mestarien liiga alkoi tappiolla Inter Milanille ja nyt pistetili pitäisi saada avattua keskiviikkoiltana Barcelonaa vastaan.

– Olemme karvaasti pettyneitä siihen, miten ottelu Milanissa päättyi, puolustaja Danny Rose sanoi BBC:n mukaan.

Barcelona tyrmäsi Mestarien liiga -avauksessaan PSV:n, mutta La Ligassa on ollut vaikeaa. Kahdesta edellisestä ottelusta mukaan on tarttunut ainoastaan yksi piste. Rosen mukaan Tottenhamin iskun paikka on nyt.

– Olemme täysin tietoisia siitä, että meidän täytyy voittaa. Olemme todistaneet pystyvämme siihen ja teemme sen tyylistä välittämättä.

Lionel Messi paukutti Mestarien liiga -avauksessa PSV:tä vastaan hattutempun. Tottenhamin leirissä ei tarvitse muistuttaa ketään Messin vaarallisuudesta.

– Manageri on sanonut, ettei Messin pysäyttämiseksi ole tehtävissä mitään. Hän (Mauricio Pochettino) ei halua meidän menevän kentälle pelkäämään Messiä. Se on kokemus, josta meidän kaikkien tulisi nauttia. Se on suuri peli ja meidän täytyy voittaa, Rose jatkoi Daily Mailin mukaan.

Tottenham lähtee otteluun ilman Dele Allia, jonka lihasvamma on uusiutunut. Lisäksi lauantain Huddersfield-voitossa puoliajalla vaihtoon otettujen Jan Vertonghenin ja Moussa Dembelen pelikunto on kysymysmerkki.

LUE MYÖS: Cristiano Ronaldon asianajajat haastavat saksalaislehden raiskausväitteistä oikeuteen: "Räikeän laitonta"

Lue myös:

    Uusimmat