Tottenham ja PSV janoavat voittoa keskiviikkona – Spurs-käskijällä viesti kannattajille huipputärkeän ottelun alla: "Yrittäkää käyttäytyä"

Mestarien liigan keskiviikkoillan avaa isojen panosten ottelu B-lohkossa PSV:n ja Tottenhamin välillä Hollannin Eindhovenissa. Molempien joukkueiden pistesarake näyttää nollaa ja voitto keskiviikkona olisi jatkopaikkahaaveiden kannalta enemmän kuin kaivattu.

MAINOS

PSV - Tottenham keskiviikkona Subilla, C Moressa ja suoratoistopalvelussa kello 19:50 alkaen

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa huippuhetket tiistain otteluista.

Tottenhamin kausi Mestarien liigassa lähti väärille kierteille jo avausottelussa, kun Inter Milan kaatoi saavillisen kylmää vettä lontoolaisten niskaan nousemalla tappioasemasta 2-1-kotivoittoon viimeisen viiden minuutin aikana.

Mauro Icardin näyttävä tasoitusmaali Tottenhamia vastaan alapuolella.


Barcelona oli tyly vieras puolestaan toisella kierroksella Lontoossa. Lionel Messi, Ivan Rakitic ja kumppanit osoittivat, että Tottenhamin etäisyys Mestarien liigan voitosta rehellisesti taisteleviin joukkueisiin ei ole viime kauden jälkeen ainakaan kaventunut.

Messin toinen osuma Wembleyllä oli näyttävä kombinaatio.


Vaikeaa on ollut myös PSV:llä. Lohkon ykköspaikkaa maalieron turvin hallussaan pitävä Barcelona toivotti hollantilaiset tervetulleeksi kilpailuun avauskierroksella 4-0-kylvyllä.

Messin vapaapotku oli yksi avauskierroksen upeimpia osumia.


Terveellä kokoonpanolla iltaan lähtevällä PSV:llä on täydet mahdollisuudet jatkaa Tottenhamin alamäkeä eurokentillä. Vieraiden sairastuvalta löytyvät tällä hetkellä takareisivammasta toipuvan Dele Allin lisäksi myös puolustajat Danny Rose ja Jan Vertonghen.

Spurs-käskijä Mauricio Pochettino oli kuitenkin toiveikas joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuuluvan Christian Eriksenin pelaamisen suhteen.

– Christian on valmis pelaamaan. Tiedämme lopullisesti keskiviikkona, aloittaako hän ottelun kentällä vai vaihdossa, valmentaja sanoi tiistaina BBC:n mukaan.

Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran Uefa Cupissa vuonna 2008. Kannattajien välisiltä rähinöiltä ei tuolloin vältytty. Tottenham-fanit onkin määrätty tänään noutamaan lippunsa vierasjoukkueen ylläpitämästä erillisestä lippupisteestä Eindhovenissa.

Pochettinolla on viesti kannattajille.

– Neuvon teitä keskittymään siihen mitä olette menossa tekemään. Tehtävänne on kannattaa joukkuettanne, mutta järjen pitää pysyä päässä. Yrittäkää käyttäytyä sellaisella tavalla kuin haluamme ja odotamme. Haluamme kaikkien uutisten huomenna koskevan pelitapahtumia.

Lue myös:

    Uusimmat