Tottenham-kärki vaatii joukkueeltaan herätystä Ajaxia vastaan – "Jos pelaamme tällä tavoin, häviämme varmasti"

Tottenham koki lauantaina ensimmäisen tappion uudella kotistadionillaan, kun West Ham kävi hakemassa 1-0-voitolla täyden pistepotin Valioliigan Lontoon paikalliskamppailusta. Spurs kohtaa seuraavaksi tiistaina Ajaxin, kun Mestarien liigan välierät potkaistaan käyntiin.

Tottenhamin hyökkääjä Fernando Llorente on luottavainen siitä, että lauantainen tappio ravisteli joukkueen sopivaan aikaan hereille Ajax-kamppailua silmällä pitäen. 

– Se on totta, tarvitsemme jokaisen pelaajan heräävän tähän hetkeen. Jos pelaamme tällä tavoin tiistaina, häviämme varmasti. En ymmärrä miksi mentaliteettimme ei ollut kunnossa West Hamia vastaan, Llorente tilitti Goalille.

34-vuotias konkarihyökkääjä oli vastuussa ratkaisevasta maalista puolivälierä-trillerissä Manchester Cityä vastaan. Tottenham eteni lopulta otteluparista jatkoon vierasmaalisäännön turvin, dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Paljon parjattu espanjalaiskärki aloittaa suurella todennäköisyydellä Tottenhamin hyökkääjänä tiistaina, sillä Harry Kane kärsii edelleen nilkkavammasta sekä Son Heung-min on pelikiellossa varoitustilin täytyttyä. 

– Tämä on uskomaton mahdollisuus. Annan kaikkeni ja teen parhaani auttakseni joukkuetta. Joka kerta tällä tasolla voi olla viimeinen, joten aion myös taistella sen mukaisesti, Llorente lisää.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Tottenham – Ajax klo 21.55 C More Sport 1

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Barcelona – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat