Tottenham-päävalmentaja heittää untuvikko-puolustajan kovaan paikkaan tiistaina: ”Pelaaminen Camp Noulla tekee hänet vahvaksi”

Voitto Barcelonasta varmistaisi Tottenhamin paikan 16 parhaan joukossa Mestarien liigassa. Muilla tuloksilla lontoolaiset joutuvat jännittämään Internazionale-PSV-ottelun tapahtumia.

MAINOS

Barcelona - Tottenham C More Sport 2:lla ja suoratoistopalvelussa tiistaina kello 22.00

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden keskustelua Ajaxin tilanteesta

Barcelona on varmistanut B-lohkon voiton, mikä tarkoittanee muutamien kotijoukkueen avainpelaajien lepovuoroa tiistaina.

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino ei aio vaivata päätään sillä, nähdäänkö Lionel Messi tai Luis Suarez tiistaina kentällä.

– Kaikki tietävät heidän materiaalinsa vahvuuden. Eri nimillä on eri taitoja, mutta he ovat vahva joukkue. Ei ole minun asiani miettiä Barcelonan avauskokoonpanoa. Se on Ernesto Valverden tehtävä. Sen pitäisi riittää motivoimaan, Pochettino sanoi Telegraphin mukaan.

Pochettinolla riittää mietittävää omankin kokoonpanon kanssa, sillä esimerkiksi laitapuolustajat Serge Aurier ja Kieran Trippier ovat sivussa nivusvammojen vuoksi.

Argentiinalainen aikookin laittaa 21-vuotiaan laitapuolustajan Kyle Walker-Petersin testiin tiistaina yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan siitäkin huolimatta, että Walker-Peters on esiintynyt Spursin nutussa tällä kaudella vasta kahdesti.

– Walker-Peters tulee saamaan mahdollisuuden. Haluan muistuttaa teitä: hän oli voittamassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta Koreassa. Hän on erittäin laadukas pelaaja. Nuoriin pelaajiin täytyy luottaa ja eräänä päivänä alkaa peluuttaa heitä.

– Pelaaminen Camp Noulla tekee hänet vahvaksi, vahvemmaksi kuin ennen. Meillä ei ole epäilyksiä Kylen esityksen suhteen. Mielestäni meillä on laitapuolustajan pelipaikalle vaihtoehtoina kolme erittäin hyvää ja erilaista pelaajaa, Pochettino päätti.


Lue myös:

    Uusimmat