Toto Wolff jyrähtää kovista F1-siirtohuhuista: ”Ei mitään pohjaa”

Mercedeksen F1-tallipäällikkö Toto Wolff kiistää jyrkästi keskustelut Aston Martinin tulevan formulaprojektin vetoroolista. Itävaltalaispomo kertoo käyvänsä keskusteluita jatkosta nykyisen työnantajansa kanssa.

Entinen F1-johtaja Bernie Ecclestone heitti viime viikolla vettä myllyyn toteamalla, että Wolff on mitä todennäköisimmin Aston Martinin tuleva pomo ystävystyttyään automerkin omistukseensa hankkineen miljardööri Lawrence Strollin kanssa.

Stroll omistaa nykyisen Racing Point -tallin, josta tulee kaudesta 2021 alkaen Aston Martin. Wolffin mukaan huhut ovat tuulesta temmattuja.

– Huhuilla siitä, että minä johtaisin Aston Martinia, ei ole mitään pohjaa, Wolff vakuuttaa itävaltalaiskanava ORF:n haastattelussa.

– Yhteistyö Daimlerin kanssa on minulle ykkösasia. Mikä tahansa rooli Aston Martinilla on minun kohdallani pois keskusteluista.

Wolff on aiemminkin todennut, että Mercedeksen F1-menestystarinalle haetaan jatkoa. Hän näkee tulevaisuuden ennen kaikkea tehdastallin jatkona.

– F1-tallimme toimii täydellisesti Mercedeksen brändin kannalta, ja minusta kaikki viittaa siihen, että jatkamme yhteistyötä vielä monen vuoden ajan, Wolff vakuuttaa.

– Olen Mercedeksellä kahdeksatta vuotta ja pidän todella tämän ryhmän kanssa työskentelystä. Samaan aikaan keskustelen tulevaisuudestani Ola Källeniuksen (Daimlerin puheenjohtajan) kanssa siitä, miten jatkamme työtämme yhdessä.

Lue myös:

    Uusimmat