Toto Wolffin F1-siirrosta liikkuu hurjaa huhua – Bernie Ecclestone pitää asiaa ”mitä todennäköisimpänä”

Mercedeksen kuuteen F1-mestaruuteen luotsannut Toto Wolff siirtyy tulevaisuudessa ”mitä todennäköisimmin” panostustaan sarjaan kasvattavan Aston Martinin palvelukseen, uskoo lajin entinen voimahahmo Bernie Ecclestone.

Wolff on yhdistetty aiemminkin Aston Martiniin, jonka nimen nykyinen Racing Point -talli ottaa käyttöön ensi vuonna. Tallia luotsaava liikemies Lawrence Stroll omistaan neljänneksen legendaarisen automerkin osakkeista ja teki vuonna 2019 satojen miljoonien euron sijoituksen yhtiöön.

Wolffin ja Aston Martinin välillä on myös toinen kytkös. Mercedeksen emoyhtiö Daimler AG on yhtiön vähemmistöosakas. Autojätti on valmistanut moottoreita Aston Martinin automalleihin.

– Toto Wolffista on tullut ystävä Lawrencen kanssa, Ecclestone tietää kertoa GP Fans -sivustolle.

– Hänellä on älliä valita oikeat henkilöt ystävikseen, ja uskon, että näemme mitä todennäköisimmin hänet Lawrencen kanssa Aston Martinilla.

Lisää vettä kiukaalle saatiin viime viikolla, kun sekä Wolff että Stroll jäivät sivuun F1-sarjan jatkoa käsitelleestä kokouksesta. Daily Mail -lehden mukaan kaksikko matkusti yhdessä takaisin Eurooppaan Australian kisaperuutuksen jälkeen.

F1-sarja on ison murroksen edessä tyngäksi jäävän kauden 2020 jälkeen. Sarjan sääntömuutoksia on koronaviruksen aiheuttaman katkon takia siirretty vuodelle 2022.

Lue myös:

    Uusimmat