Toteutuuko himoittu kohtaaminen? Entinen maailmanmestari heitti haasteen Mike Tysonille: "Maailma odottaa"

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan kiistaton maailmanmestari Mike Tyson teki ennakolta paljon hehkutetun paluun nyrkkeilykehään viime viikonloppuna. Näytösottelu Roy Jones jr:ää vastaan päättyi sopuisaan tasatulokseen. Seuraava koitos voi olla jo kovempi, jos Tyson, 54, vastaa Evander Holyfieldin haasteeseen.

Toinen entinen kiistaton maailmanmestari Holyfield, 58, nimittäin haluaa jälleen kehään Tysonin kanssa. 

Kaksikko kohtasi aikanaan kahdesti ja molemmat ottelut päättyivät Holyfieldin voittoon.

Ensimmäisessä ottelussa marraskuussa 1996 Holyfield takoi Tysonin keskeytyskuntoon 11. erässä. Toinen kohtaaminen seuraavan vuoden kesäkuussa päättyi keskeytykseen sen jälkeen, kun Tyson oli puraissut palan Holyfieldin korvasta.

Nyt viimeksi vuonna 2011 otellut Holyfield haluaisi toteuttaa kaksikon kolmannen ottelun.

Holyfield julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa sanoi yllättyneensä, kun Tyson valitsi paluuottelunsa vastustajaksi Jonesin, eikä häntä. Ilmeisesti Tysonin otteet Jonesia vastaan eivät vakuuttaneet Holyfieldia.

– Yritimme neuvotella ottelusta, mutta saimme vain tekosyitä.  Nyt ymmärrän, miksi hän halusi ottaa lämmitteluottelun ennen kuin ajattelisi ottelua minua vastaan.

Holyfieldin mukaan kaksikon kohtaaminen olisi täysin eri kaliiberia kuin Jones-ottelu.

– Ottelu minua vastaan olisi maailmanlaajuinen tapahtuma. Meidän välinen ottelumme on ainoa ottelu, jonka ihmiset haluavat nähdä. Ei ole mitään syytä olla toteuttamatta sitä.

– Lauantai-iltana sanoit, että olet valmis ottelemaan minua vastaan, joten allekirjoita sopimus ja nouse kehään, Tyson. Maailma odottaa ja kaikki riippuu nyt sinusta. Minä olen valmis.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja