Niko Saarinen muistelee aikaansa Big Brotherissa: "Ei muuten oo ollu helpoin polku kuljettavana"

Niko Saarinen muisteli ensimmäistä Big Brother -koitostaan Instagram-tilillään.

Big Brother -televisiosarjasta suursuosioon noussut Niko Saarinen muisteli ensimmäisiä askeliaan sarjassa. Saarinen nähtiin Big Brotherissa ensimmäistä kertaa vuonna 2008 ja hän palasi taloon usean otteeseen lähivuosien aikana. Mies muistelikin kymmenen vuoden päähän eilen Instagram-tilillään julkaisemassa julkaisussa.

– Tänä päivänä, tähän kellonaikaan about tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta kun kamerat käynnisty ja musta tuli maailman 3000. Big Brother asukas. Mä en usko että kukaan uskoi tai tiesi millainen matka mulla alkaa tästä päivästä. Mä en vielä aina nykyisinkään pysty käsittämään tätä kaikkea, Saarinen puntaroi tilillään.

Viimeiset kymmenen vuotta ei Saarisen mukaan ole olleet helppoa matkantekoa, mutta opettavaista.

– Ei muuten oo ollu helpoin polku kuljettavana, mutta sitähän se elämä on. Joskus se antaa ja joskus se ottaa isosti. Tänään mä oon maailman onnellisin siitä että mulla on järki päässä, musta on tullut aikuinen ja että mä lopulta oon tuhat kokemusta rikkaampi, mies fiilistelee.

Saarinen painottaa, että ei pysty muuttamaan menneisyyttään, mutta tulevaisuuteen hän voi vaikuttaa. Saarinen oli julkisuuteen noustuaan usein lehtien lööpeissä, mutta viime vuosina hän ei ole esiintynyt samalla tahdilla julkisuudessa.

– Kohti parempaa vuosikymmentä! Järjetöntä, entinen tosi-tv-tähti päättää.

Lue myös:

    Uusimmat