TOP 10: Tämä tekee mystisestä Skorpioni-naisesta vastustamattoman

Syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni-nainen on monille kaduntallaajille selvittämätön mysteeri, kun toiset taas tunnistavat tämän kiehtovan yksinäisen suden jo kaukaa. Mikä tekee Skorpioninaisesta niin vastustamattoman?

Skorpioni-naisen (24.10.–22.11.) syvimpiä ajatuksia ja tuntoja kukaan tuskin saa koskaan täysin selville, mutta tämä mystinen arvoitus kaipaa kuitenkin ratkaisijaansa – tulisen rakkauden löytäjää. Lue, mikä tekee tästä mystisestä naisesta vastustamattoman.

Skorpioni-nainen on vastustamaton, koska..

1. Olet lojaalisuuden ruumiillistuma

Oli kyse sitten ystävistä tai elämänrakkaudesta, Skorpioni-nainen on uskollinen ja luotettava – lojaalisuus suorastaan virtaa hänen veressään. Skorpioninainen ei petä kumppaniaan yhtä herkästi, kuin mitä muut tuulispäisemmät tähtimerkit saattaisivat, varsinkin jos hän on astunut avioliiton satamaan. Skorpioninaiseen voi luottaa hyvällä omatunnolla – sokeastikin.

Skorpioni-nainen on äärimmäisen lojaali ystävä, joka on läheistensä puolesta valmis menemään äärimmäisyyksiin. Mikään ei saa tätä itsevarmaa Skorpioninaista tallottua jalkoihinsa, sillä häntä hallitsee voimakas oikeudentunto.

2. Olet itsenäinen

Skorpioni-nainen ei tarvitse kaitsijaa tai pelastajaa: vaikka olisit pieni kuin hiiri, vahvuutesi ja rohkeutesi ovat kuin leijonalla. Skorpioni-nainen osaa huolehtia itsestään, ja tämä rakastaakin vapautta – Skorpioninainen ei siedä sitä, että hänelle sanotaan, mitä hänen pitää tehdä. Hän tekee niin kuin sydän sanoo, ei niin kuin muut käskevät.

Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut, mutta ne jotka tälle reviirille pääsevät astumaan, eivät unohdu Skorpioninaisen mielestä koskaan.

3. Olet tarkkailija

Skorpioni-nainen on erittäin terävänäköinen tarkkailija: vain minuutti uuden tuttavuuden seurassa ja olet jo osannut lukea, millainen hän on ja kumpaan taskuun hän kotiavaimet työnsikään. Skorpioninainen kiinnittää huomiota seikkoihin, mitä muut eivät näe: mikään ei jää häneltä huomaamatta.

Tarkkailijana sinulla on tapana osata tehdä oikeita ratkaisuja ja päätelmiä asioista ja ihmisistä.

4. Olet lannistumaton

Jos kohtaat naisen, jolla on näyttävät stilettikorkokengät ja asiallinen look, olet saattanut kohdata Skorpioni-naisen. Skorpioni-nainen on määrätietoinen ja lannistumaton tapaus. Tyypillinen Skorpioninainen onkin tulinen ja varsin tietoinen omasta seksikkyydestään. Tämä tekee hänestä myös itsevarman, niin hyvässä että pahassakin. Sinussa piilee pienen (tai erittäin suuren) dominan vikaa.

5. Olet hurjan kiihkeä

Skorpioni-naisen kiihkosta voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan. Jos hän rakastaa jota kuta, hän myös tekee kaikkensa mielitiettynsä eteen antaen täydellisen tukensa, luottamuksensa ja toveruutensa.

Tämän myötä Skorpioni-naiset tunnetaan myös erittäin raisuina ja loistavina rakastajattarina. Skorpionit ovatkin tunnetusti erittäin eroottisesti latautuneita – heitä on vaikea vastustaa. Seksi onkin Skorpioninaiselle erittäin tärkeä osa suhdetta: se on tapasi ilmaista tuntojasi.

6. Sinulla on loistava muisti

Skorpioni-naisen muisti on katalan hyvä: jos teet jotain hänen hyväkseen, hän ei ikinä unohda tekoasi ja on ikuisesti kiitollinen. Mutta jos Skorpioni-naista loukataan, saa maa tutista hänen vihansa ja kostonhimonsa alla: vääryyttä kärsineen Skorpioni-naisen raivossa on jotain hyvin alkukantaista ja pelottavan loputonta. Hän saattaa kantaa kaunaa hautaan asti.

Koska Skorpioni-naisen muisti on loistava, hän myös muistaa kaikki kokemansa vääryydet, eikä unhoita niitä lakaisten maton alle.

7. Olet kunnianhimoinen

Jos muiden tähtimerkkien toiveet ovat maanläheisiä, tämä pisteliäs nainen suunnittelee puolestaan kurkottavansa tähtiin. Skorpioni-nainen on hyvin kunnianhimoinen ja tämän haaveet ovat suuren suuria. Oli kyse sitten parisuhteesta, koulutuksesta, urasta, harrastuksesta tai muusta vastuualueesta, Skorpioni-nainen pistää peliin kaiken kiihkonsa.

Skorpioni-nainen osaakin loistavasti peittää pinnan alla kuohuvan tulivuoren: ulospäin hän saattaa vaikuttaa viehättävältä ja asialliselta, mutta tässä naisessa piilee salattuja motiiveja, joita hän ei paljasta kenellekään (ei vaikkapa työnantajalleen).

8. Olet intuitiivinen

Mietteliäs, syvällinen ja intuitiivinen Skorpioni-nainen pohtii mielellään syntyjä syviä eikä hän kestä pinnallisuutta missään muodossa. Monet saattavat kavahtaakin tätä tunnemyllyn sisälleen kätkevää naista, joka tuntuu suorastaan lukevan muiden kanssaihmisten ajatuksia. Aivan kuin hänellä olisi selittämätön kuudes aisti. Pelottavaa, mutta järisyttävän kiehtovaa, eikö? Skorpioninaisia onkin pidetty aina noitina.

9. Olet mystinen

Skorpioni-naista ei voi lukea kuin avointa kirjaa. Vaikka kuinka yrittäisi, kukaan ei pysty täysin ymmärtämään tämän naisen mielenjuoksua. Edes lähimmäiset perheenjäsenet eivät tiedä kaikkea tästä mystisestä ladysta. Skorpioninainen onkin persoonaltaan syvällinen ja erittäin salaperäinen. Siksi hän monia kiehtookin: hän ei ole koskaan itsestäänselvyys ja hänestä voi oppia aina uutta.

10. Olet ideaali elämänkumppani

"Kaikki tai ei mitään", sopii varmasti motoksesi. Skorpioni-nainen uskoo ikuiseen rakkauteen, eikä hänen rakkautensa kanssa pidä leikitellä. Rakkautesi on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa. Skorpioninainen on myös valmis uhraamaan itsensä rakkaansa puolesta, melkeinpä kirjaimellisesti.


Maailmantähdet, kuten Julia Roberts, Anne Hathaway, Demi Moore, Goldie Hawn, Jamie Lee Curtis, Katy Perry, Meg Ryan ja Winona Ryder ovat näitä salaperäisiä Skorpionaisia.

Uusinta lokakuulta 2012.

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Lue myös:

    Uusimmat