Toni Nieminen ja Janet-rakas tapasivat lenkkipolulla reilu vuosi sitten – kihlautuivat kesällä: "Häitä on suunniteltu"

4:08
Toni Nieminen muistelee 16-vuotiaana voittamiaan olympiamitalejaan – juhli mäkikavereidensa kanssa baarissa: "Olin silloin niin nuori mies, ettei tuntunut missään"

Toni Nieminen nauttii uusperheen arjesta Janet-rakkaansa kanssa.

Elokuussa Janet-rakkaansa kihlannut ex-mäkikotka Toni Nieminen myöntää, että pariskunta haaveilee avioliiton satamaan purjehtimisesta tulevaisuudesta. 

– Häitä on suunniteltu, kun kihloihin on kerran menty. Totta kai olemme hahmotelleet tulevaisuutta, mutta mennään päivä kerrallaan, Nieminen myhäilee Nestlé for healthier kids -tapahtumassa Helsingissä.

Pariskunta elää parhaillaan hektistä uusperheen arkea. Erityisesti urheiluharrastukset vievät aikaa.

– Meillä on Janetin kanssa kaikki hyvin ja elämme normaalia arkea. Välillä etsitään kaksinkeskeistä aikaa ja harrastetaan lapsien kanssa.

Pariskunta tutustui toisiinsa lenkkipolulla reilu vuosi sitten. 

– Sen voin sanoa, että hän vaikutuksen teki, aivan heti! mies totesi lokakuussa.

Nieminen työskentelee kiinteistönvälittäjänä, Janet puolestaan toimii veroasiantuntijana sekä ohjaa ryhmäliikuntatunteja, joihin ex-mäkikotkakin on päässyt osaltansa tutustumaan.

– Olen saanut Janetilta yksityistunteja, ja olin aivan loppu. Olen aina ennen sanonut, että ryhmäliikuntatunneille en mene, mutta toisin kävi. Se oli minulle todella erilaista, tykkäsin todella paljon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja