Toni Nieminen ja Janet-rakas paljastavat, millaiset ovat heille mieluisat arkitreffit: "Siinä se on"

4:38
Toni Nieminen avautui uudesta elämäntilanteestaan vuonna 2020

Toni Nieminen ja tämän Janet-kihlattu kertoivat MTV Uutisille rakkauskuulumisiaan.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen saapui tiistaina Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin teatteri-iltaan yhdessä kihlattunsa Janetin kanssa.

Rakastunut kaksikko kertoi MTV Uutisille viimeaikaisia kuulumisiaan. Pariskunnan elämä on pyörinyt viime aikoina normaalin perhearjen parissa, ja ensi viikolla ajatuksena on uppoutua kahdenkeskeisen laatuajan pariin.

Toni kertoi, että pariskunnan yhteiset treffit syntyvät yleensä extemporena.

– Ehkä meidän treffimme ovat enemmän sitä, että osaamme treffailla kotonakin, että järjestetään kotiin jotain. Me olemme itseasiassa huonoja käymään ulkona. Jos käymme, niin jossain syömässä, Toni sanoi vaimoaan katsoen.

– Se on tavallaan se aikakin. Jos aikaa jossakin kohtaa on, niin kyllä me sitten keksimme jotain. Mutta se on ehkä vähän vähissä, Janet naurahti.

Tonin mukaan kaksikon mielipuuhaa treffi-iltana on käydä yhdessä uimahallissa ja syömässä.

– Siinä se on. Hyvin harvoin syömäänkään. Melkein, että grilli lämpimäksi, grillaillaan yhdessä, ja otetaan lasilliset kuohuvaa. Ne on melkein ne parhaat treffit arjessa, mies hymyilee.

Janet kertoi, että hän pitää kihlattunsa parhaana puolena tämän positiivisuutta. Toni puolestaan pitää siitä, miten hänen kumppaninsa välittää aurinkoisuutta ja energiaa ympärilleen.

– Hänestä vilpittömästi välittyy semmoinen iloisuus, energisyys ja aurinkoisuus. Se lisättynä tuohon kauniiseen ulkonäköön, niin on ehdottomasti paras puoli, mies hymyili.

Toni ja Janet kihlautuivat viime kesänä. Pariskunta tutustui toisiinsa lenkkipolulla vuonna 2020. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja