Toni Nieminen paljasti menneensä kihloihin uuden rakkaansa kanssa – Kalle Palander läväytti vastaukseksi viiltävän kommentin

0:25
Toni Nieminen erosi vaimostaan Heidistä 2020 vuoden alussa – ex-rakastavaiset edustivat yhdessä myös julkisuudessa

Toni Nieminen paljasti rakkaudentäyteiset uutisensa Instagramissa. Ei aikaakaan, kun ex-alppinisti Kalle Palander riensi kommentoimaan päivitystä tuttuun tyyliinsä. 

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen on ollut varsin vaitonainen nykyisestä parisuhteesta vaaleaverikkönsä kanssa. Nyt mies kuitenkin täräytti ilouutisen ilmoille Instagramissa – hän on mennyt kihloihin.

Nieminen julkaisi Instagram-tililleen kuvasarjan, jossa paljastaa kihlauksen. Toisena kuvasarjassa koreilee kaksi sormusta, jotka on aseteltu pöydälle suklaasydänten, kynttilöiden ja punaisen sydänserpentiinin kera (näet kuvan painamalla kuvasarjan oikealla olevaa nuolta.) Rakastavaiset poseeraavat kameralle onnellisen näköisinä.

–  Tapasin vuosi sitten tämän kauniin naisen Leppävaaran urheilupuistossa. Vuosi on ollut täynnä iloa, naurua ja sopivasti haasteita. Hän on ihana ja täynnä huumoria. Tarra taakse, tekee mitä pystyy tai keksitään jotain. Näillä ohjeilla on menty. Tiedän että yhdessä me pystymme mihin tahansa, Nieminen kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.  

Kuvapäivitys on kerännyt sankoin joukoin onnitteluviestejä. Myös ex-alppinisti, omintakeisesta huumoristaan tunnettu Kalle Palander on kirjoittanut kommenttikenttään lennokkaan kommentin. 

–  en oo tulossa häihin, mies täräyttää. 

Myös Aleksi Valavuori on rustaillut ajatuksensa julki. 

– Mulla olis tähän yks hyvä biisi, mut en laita sanoja tähän. Häihin tulen!

Oletettavasti kommenttien heitto on silkkaa huumoria, sillä Palander ja Nieminen tuntevat toisensa ja heillä on ollut vuosia sitten myös yhteinen yritys nimeltään Herkät herrasmiehet

Parivaljakko kertoi yrityksestään Huomenta Suomessa vuonna 2017. 

10:22

Tapahtumarikas vuosi

Niemisen viime ajat on ollut täynnä tapahtumia. Hän erosi vaimostaan Heidi Niemisestä alkuvuodesta 2020, jonka jälkeen alkoi tapailla oululaista Anskua. Suhde päättyi saman vuoden keväällä eroon. Erojen myötä Nieminen muutti Oulusta Helsinkiin.

Toni ja Heidi Niemisellä on kaksi yhteistä lasta. Topias syntyi marraskuussa 2017 ja toinen yhteinen lapsi Elsa heinäkuussa 2019. Lisäksi ex-mäkikotkalla on kaksi lasta aiemmasta liitostaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja