Kihlattu laittoi Toni Niemisen koville – mäkikotka joutuu pian pyörtämään päätöksensä: "Olen aina sanonut, että minä en…"

4:38
Toni Nieminen pohtii vuosi sitten kesällä, mistä jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat.

Toni Nieminen kihlautui rakkaansa kanssa reilu kuukausi sitten.

Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä, entinen mäkikotka Toni Nieminen muutti Oulusta Helsinkiin yli vuosi sitten. Nieminen on kotiutunut hyvin uuteen kotikaupunkiinsa useamman pohjoisessa vietetyn vuoden jälkeen.

Entisen mäkimiehen rakkauselämässä on myös kaikki kunnossa, ja hän kihlautui naisystävänsä kanssa reilu kuukausi sitten. Nieminen myöntää MTV Uutisille, että häät ovat suunnitteilla.

– Kaikki aikanaan. Aikuisia ihmisiä tässä ollaan, ja meillä on yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat, Nieminen kertoi Fressi 24h Matinkylä-Olarin avajaisissa.

Nieminen on hyvin varovainen sanoissaan, kun hän puhuu rakkaastaan.

– Jos olen jotain oppinut, niin asioita täytyy pitää itsellään ja samalla suojella läheisiään. Olen luonteeltani aika avoin ja kertonut elämästäni paljon, jotkut asiat ovat saaneet vääriä mittasuhteita.

Urheilu kuuluu nykyään entisen mäkihyppääjän elämään lenkkeilyn ja hyötyliikunnan muodossa.

– Yritän pitää itsestäni huolta, kun ei tässä enää niin nuoria olla. Kihlattuni elämään urheilu kuuluu vähän enemmänkin, kun hän tekee kakkostyönä jumppaohjaajan hommia.

Nieminen on päässyt rakkaansa ohjaukseen.

– Hän on vetänyt minulle muutaman yksityistunnin ja laittanut miehen koville. Olen yksilölajien miehiä ja olen aina sanonut, että minä en ryhmäliikuntatunneille mene. Hyvin lähellä ollaan sitä vaihetta, että mennään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja