Toni Nieminen murjoi silmänsä – rehellinen kuva sai fanit kauhistumaan: "En oo saanu turpaan"

Toni Nieminen avoimena uudesta elämäntilanteestaan – pohtii nyt, mistä jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat 4:38
Toni Nieminen avoimena uudesta elämäntilanteestaan – pohtii nyt, mistä jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat

Toni Nieminen sai mustan silmän. 

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen julkaisi eilen sunnuntaina (28.6.) Instagram-tilillään itsestään kuvan, jossa hänellä on musta silmä. 

– Meikkasin vähän reilummin tänään töihin, Nieminen kirjoittaa kuvansa yhteyteen lisäten kuvatunnisteiksi muun muassa  työpaikkansa Puuhaparkin sekä en oo saanu turpaan

Nieminen kertoo MTV Uutisille, että musta silmä on seurausta työtapaturmasta. Hän ei kuitenkaan ala erittelemään tarkemmin sitä, että millainen tapaturma on oikein kyseessä. 

– Mitä niitä turhia erittelemään, pieni vekki tuli vain tuohon silmäkulmaan. 

Niemisen fanit äimistelevät miehen silmää. 

– Saakeli et säikähdin mitä sul on tapahtunut, eräs seuraajista kirjoittaa. 

– Aivan Hirvee, somessa kauhistellaan. 

Viime vuodet Oulussa asuntokauppiaana työskennellyt Nieminen muutti hyvän ystävänsä ex-alppihiihtäjä Sami Uotilan luokse Vihtiin. Syy muuttoon oli parisuhdeongelmat, jotka kärjistyivät eroon kevään aikana. Uotilan soitto ja työtarjous uudesta kesätyöstä Puuhaparkin puistoisäntänä tuli kuin tilauksesta Niemiselle.  

– Oli itsellä aika kipeitä asioita ja iso pala kakkua pureskeltavaksi. Siinä kohtaan tuli sellainen tunne, että Oulussa asiat kaatuivat niskaan. Ympäristönvaihdos ja vähän uudet haasteet raikasti kummasti omaakin ajatusta, Nieminen kertoi viikkoja sitten. 


Lue myös:

    Uusimmat