Heidi Nieminen kertoo Annassa, kuinka liitto Toni Niemisen kanssa hajosi – kaikki muuttui yhdessä yössä: "Yritä siinä luoda tunnelmaa, kun mies tekstailee toiselle"

Toni Nieminen haki avioeroa Heidi-vaimostaan helmikuun alussa. Heidi paljastaa nyt Anna-lehden haastattelussa, että avioliitto särkyi jo joulukuussa.

Oulun käräjäoikeudesta vahvistettiin helmikuussa, että ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen hakee avioeroa vaimostaan Heidi Niemisestä.

Parin ero tuli ilmi jo aiemmin alkuvuodesta, kun Heidi Nieminen laittoi parin yhteisen kodin vuokrattavaksi. Hän kertoi tuolloin MTV Uutisten haastattelussa, että Toni oli muuttanut perheen yhteisestä kodista toisen naisen luo.

Nyt Heidi Nieminen kertoo tarkemmin avioerostaan Anna-lehden haastattelussa. Hän kertoo, että kaikki muuttui joulukuussa yhdessä yössä.

– Mies lähti joulukuisena perjantaina firman pikkujouluihin, ja minä jäin lasten kanssa kotiin. Seuraavana päivänä vaistosin, ettei kaikki ole hyvin. Kysyin häneltä, oliko illan aikana tapahtunut jotakin, mitä minun pitäisi tietää. Kiertelyn ja kaartelun jälkeen hän myönsi, että jotakin oli tapahtunut, hän kertoo lehdelle.

Tapahtuneesta huolimatta Toni Nieminen oli pyytänyt vaimoltaan, että perhe voisi viettää joulun yhdessä.

– Aatonaattoiltana odotimme lasten kanssa, että mies tulisi toisen naisen luota kotiin, jotta joulu pääsisi alkamaan. Yritä siinä luoda tunnelmaa, kun mies tekstailee toiselle, Heidi kuvailee tunnelmaa ja sanoo miehensä muuttaneen pois perheen yhteisestä kodista tapaninpäivänä.

Toni Nieminen julkaisi helmikuun lopulla Instagram-tilillään ensimmäisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa. Hän kiisti alkuvuodesta, että uusi suhde olisi ollut syy erilleen muutolle.

– Se ei ole millään muotoa eron syy, Nieminen korosti tammikuussa, mutta kieltäytyi kommentoimasta asiaa yhtään sen enempää.

Myös Niemiseen yhdistetty oululaisnainen myönsi MTV Uutisille suhteen ex-mäkikotkaan, mutta kiisti kolmiodraaman.

Niemiset menivät naimisiin syyskuussa 2015. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa Topias syntyi marraskuussa 2017 ja toinen yhteinen lapsi Elsa heinäkuussa 2019. Molemmilla on aiemmista suhteistaan kaksi tytärtä.

Heidi Nieminen sanoi tammikuussa MTV Uutisille, että hän on löytänyt uuden asunnon ja että kaikki on olosuhteisiin nähden hyvin.

– Mulla on onneksi hyvä olla, ja keskityn itseeni ja lapsiin. Ei tarvitse onneksi enää miettiä toisen osapuolen tekemisiä ja menemisiä. Hän on valintansa tehnyt.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja