Toni Nieminen avoliittoon Heidinsä luo – lisää muutoksia luvassa

Raviohjastaja ja entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen on ottanut seuraavan askeleen uudessa suhteessaan.

Nykyään raviohjastajana toimiva, MTV Sportin Ravikunkku-ohjelmasta tuttu Toni Nieminen seurustelee oululaisen Heidin kanssa. Pari julkisti suhteensa marras-joulukuussa 2014.

Nieminen on ollut varsin nopea suhteissaan, sillä vielä loppusyksystä 2014 hän seurusteli Johannan kanssa. Kihlaus Johannaan kuitenkin purkautui lokakuussa. Näitä suhteita ennen Nieminen oli kymmenen vuotta naimisissa Veera Niemisen kanssa. Veera ja Toni erosivat lopullisesti kesällä 2014.

Heidinsä kanssa Nieminen on totutellut etäsuhteeseen, sillä Toni asuu ja on kirjoilla Tampereella kun taas Heidi asuu Oulussa. Nyt pari on kuitenkin ottanut uuden askeleen suhteessaan ja muuttaneet avoliittoon pari viikkoa sitten.

– Olen luopunut Tampereen kämpästä ja muuttanut Ouluun Heidin luo. Pääkonttori on siis Oulussa, Toni kertoo.

Nieminen ei kuitenkaan ole ehtinyt paljoa aikaa vielä viettää Oulussa, sillä ravikuviot pitävät hänet kiireisenä ja tien päällä.

 – Työ on varsin liikkuvaa ja minä elän sellaista reppulaisen elämää. Leivän perässä mennään, mutta työssä on tällä hetkellä paljon mielekästä tekemistä. Toki Oulu on kiva kaupunki.

Tonilla on avioliitosta Veera Niemisen kanssa kaksi lasta. Myös Heidillä on kaksi lasta. Molemmat ovat tutustuneet toistensa lapsiin ja edessä on uusperheen arki.

– Minun lapseni ovat nyt Ylöjärvellä (Veera-äidin luona). Tässä olisi tavoite vielä jossain vaiheessa suunnata etelään asumaan, mutta katsotaan nyt miten. Tässä on niin sanotusti monta muuttujaa, mutta eivätköhän asiat järjesty aikanaan, Nieminen muotoilee.

Nieminen on viime aikoina edennyt suhteissaan nopeasti. Alle puolen vuoden seurustelun jälkeen avoliittoon muuttanut mies suhtautuu muutoksiin rennosti.

– Asiat etenevät niin kuin etenevät, pitää uskaltaa heittäytyä. Ei sitä liikaa kannata suunnitella, vaan elää hetkessä.

Joko pian siis saadaan kihlausuutista?

– No ei näillä näkymin kyllä, Nieminen naurahtaa toppuutellen.

Ravimaailman tuoreimmat kuulumiset MTV Sportin Ravit-sivustolta.

Niemisen avoliitosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat