Toni Kroos päätti uskomattoman seurajoukkueuransa kultaiseen kruunuun – "En ikinä uskonut, että jotain tällaista voi tapahtua"

Toni Kroos päätti seurajoukkueuransa mestaruuteen – "Tämä on hullua" 2:42
Toni Kroos päätti seurajoukkueuransa Mestarien liiga -mestaruuteen – "Tämä on hullua"

Real Madridin tähtipelaaja Toni Kroos päätti seurajoukkueuransa upealla tavalla Mestarien liigan voittoon.

Kroos pelasi lauantaina viimeisen ottelunsa Real Madridin paidassa. Upea ja menestyksekäs seurajoukkueura sai arvoisensa päätöksen, kun Real Madrid kukisti Borussia Dortmundin Mestarien liigan finaalissa maalein 2-0.

Kroos kuittasi ikimuistoisen hetken hilpeästi.

– Voisi olla huonomminkin, Kroos virnuili.

Dortmund pelasi ottelussa vahvan avausjakson ja oli hallitsevampi osapuoli luoden liudan vaarallisia maalipaikkoja. Dortmund ei kuitenkaan pystynyt käyttämään tilaisuuttaan hyväkseen ja Real Madrid nousi toisella puoliajalla ohi.

– On normaalia, että Mestarien liigan finaalissa on hetkiä, jolloin kärsit. Me onnistuimme kuitenkin tekemään ensimmäisen maalin, vaikka Dortmundilla oli enemmän paikkoja avausjaksolla ja he olisivat voineet tehdä maalin. Se olisi tehnyt meidän työstämme vaikeampaa, Kroos summaa.

Real on viime vuosien ajan ja useamman kerran tälläkin kaudella, ettei se taivu, vaikka tilanne kentällä ja tulostaululla näyttäisi jopa toivottomalta. Mikä tekee Real Madridista niin sitkeän joukkueen?

– Se on sekoitus mentaliteettia ja laatua. Tämä päivä on hyvä esimerkki siitä, että emme lakkaa uskomasta siihen, että voimme voittaa, vaikka emme olisikaan (kentällä) parempi joukkue, Kroos huomauttaa.

Kroosin upea ura päättyy virallisesti vasta kesän EM-kisojen jälkeen, mutta lauantai-illan ottelu oli Kroosille viimeinen seurajoukkueessa. Upea ura sai vielä yhden kultaisen kruunun, kun vyölle kertyi jälleen yksi Mestarien liigan mestaruus.

– Olen onnellinen. Uskomatonta. Tämä on kuudes Mestarien liiga -voittoni. Se on hullua. En ikinä uskonut, että jotain tällaista voi tapahtua, Kroos hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat