Ex-satanisti tuhosi nuorena kirkkoja, joi verta ja käytti suonensisäisiä huumeita – "Viha oli niin suuri"

Satanismi, eläinten uhraaminen, verenjuonti ja lääkkeiden väärinkäyttö olivat arkisia tekoja jo alakouluiässä. Entinen satanisti kertoo elämäntarinansa Lauri Johanssonin ja Ali Niemelän toimittamassa Ex-Criminals-ohjelmassa Radio Deissä.

Tänä päivänä Tommi Räsänen on raittiina elävä tuore aviomies, mutta menneinä vuosina hänen elämänsä oli perustavalla tavalla toisenlaista.

Räsänen kertoo radiohjelmassa, kuinka hänestä tuli saatananpalvoja hyvin nuorella iällä.

Käänne tapahtui, kun Räsänen oli 9-vuotias. Hänen koululuokkansa oli lähdössä kirkkoon, jota kohtaan Räsänen jostakin syystä koki pohjatonta vihaa. 

– En tiedä, mistä se tuli, mutta sekosin koulussa ja hyppäsin ikkunasta. Sanoin, että mä en kirkkoon tuu tästä lähtien. Siitä alkoi tietoinen pimeyden etsintä, Räsänen kertoo Ex-Criminals-ohjelmassa.

Suonensisäisiä huumeita ja verenvuodatusta

Seuraavina vuosina Räsänen omistautui saatananpalvonnalle ja keräsi siitä monipuolisesti tietoa. Kuvioihin tulivat mukaan rituaalit kuten eläinten uhraaminen, veren juominen ja erilaisten symbolien tutkiminen.

Jo varhaisteininä hän käytti lääkkeitä ja suonensisäisiä huumeita. Räsänen tuhosi kirkkoja ja yritti tappaa itsensä useita kertoja. 

– Viha oli niin suuri, että vaikka olin semmoinen 45 kiloinen ruipelo, silti mua joutui pitämään monta ihmistä kiinni, kun sain raivokohtauksia, Räsänen kertoo.

Seitsemän vuotta sitten, 21-vuotiaana Räsänen yritti hukuttautua. Jokin sai hänet nousemaan vedestä ja kävelemään kohti kirkkoa, aiemmin suuresti vihaamaansa instituutiota.

Anteeksipyyntöjä kirkkoherroille

Räsänen koki hengellisen herätyksen ja on sittemmin pyytänyt tuhotöitään anteeksi monelta kirkkoherralta, ohjelman tiedotteessa kerrotaan.

Räsänen kuvailee saatananpalvonnan olevan orjallista sääntöjen noudattamista. Hän väittää, että mukana on myös järjestäytynyttä toimintaa. Räsäsen mukaan häntä pyydettiin mukaan Vapaamuurareihin.

Tommi Räsäsen haastattelu kuullaan uusintana Radio Deissä tänään kello 16.05. Sen jälkeen jakson voi kuunnnella podcastina radiokanavan verkkosivuilla

Lue myös:

    Uusimmat