Rock-legenda Remu Aaltonen kohtaa veljensä surman tunnustaneen Lauri Johanssonin – “Ei saisi olla liian kiltti, mutta ei vanha koira opi enää istumaan”

Hurriganes-rumpali ja ikoninen rock-mies Remu Aaltonen vierailee huomenna lähetettävässä Radio Dein Ex Criminals -ohjelmassa. Ohjelmaa vetää Remun veljen murhan tunnustanut Lauri “Late” Johansson.

Radiossa Remu suhtautuu armollisesti veljensä surman poliille tunnustaneeseen Johanssoniin.

– Jos juo pirun kusta eli viinaa, voi alkaa tapahtua ihan mitä vaan. Vanhoilla kavereilla on yhtäkkiä veitset kädessä ja ne alkavat leikkiä merirosvoja – tappelemaan keskenään.

– Mutsi sanoo aina, että olen liian lälly. Ei saisi olla liian kiltti, mutta eihän vanha koira opi enää istumaan. Ajattelen, että pitkässä juoksussa kaikki tulee kuitenkin takaisin jossain vaiheessa, Remu myös toteaa Radio Dein tiedotteessa.

Remu ottaa ohjelmassa kantaa myös siihen, kuinka viina vei Hurriganesin alamäkeen. Samalla tulee käsitellyksi miehen oma vankilamenneisyys ja yhteiskunnan nykytila.

Remu itse istui ensimmäisen tuomionsa 16-vuotiaana Sörkassa.

Ei usko murhaan

Johansson kertoo ohjelmassa Remun käyneen katsomassa häntä vankilassa lukuisia kertoja kahdeksantoista vuoden aikana. Johansson vapautui lopullisesti tämän kuun alussa.

Remun veli Jari Aaltonen surmattiin ampuma-aseella 1998. Jari Aaltosen ruumista ei ole koskaan löydetty. Remu on sanonut usein julkisuudessa, ettei usko Johanssonin tappaneen hänen veljeään.

Johansson toimi rikollisjärjestö Natural Born Killersissä ja oli järjestön perustaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja