Mainos

Tommi Evilästä isä - jättää tanssilähetyksen väliin

Tähtitanssija Tommi Evilän puoliso synnytti parin esikoisen sunnuntaina, eikä Tommia tämän takia nähdä illan tähtitansseissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tällä kaudella kisaava pituushyppääjä Tommi Evilä päätti hiljattain uransa yleisurheilukentillä. Nyt miehellä on aikaa keskittyä enemmän perhe-elämään ja sunnuntaina saatiinkin ilouutisia haikaran tuomana.

Tommi ja hänen puolisonsa Asta toivottivat esikoisensa tervetulleeksi tänään. Perheen pienokainen syntyi sunnuntaina 5. lokakuuta iltapäivästä.

Kuvassa Tommi Evilä puolisonsa Astan kanssa vuonna 2012.

Aiemmin Evilä kertoi MTV.fille odottavansa perheen uutta tulokasta innolla.

– Kyseessä on mahtava juttu, mutta se on varmasti iso muutos ja mullistus. Odotan tulokasta lämmöllä, vaikka uusi tilanne myös jännittää. Toisaalta olihan se iso muutos aikanaan omillekin vanhemmilleni, ja jotenkin kaikki vain näyttävät selviävän siitä. Se on kannustava merkki, mies nauroi aiemmin syksyllä.

Perheenlisäyksen vuoksi Tommi Evilää ei nähdä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä 5. lokakuuta. Ohjelmaformaatin sääntöjen mukaan kilpailija saa olla pois yhdestä suorasta lähetyksestä pakottavien henkilökohtaisten syiden takia.

Tommia ja Jutta Heleniusta ei kannata äänestää tänään, sillä heidän ääniään ei lasketa. Äänestys on käynnissä tänään muiden parien osalta normaalisti. Tommia ja Juttaa voi äänestää jälleen ensi viikosta alkaen.

Suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.