Tomas, 28, muutti ruokavaliotaan radikaalisti – uskomaton muodonmuutos!

Kahvakuula tutuksi! Nopea ja tehokas koko kropan treeni kesälaitumille 3:17
Nappaa haltuun nopea ja tehokas kuuden liikkeen kahvakuulatreeni!

Personal trainer Tomas kertoo, että kasvisruokavalio muutti hänen elämänsä.

Argentiinalainen personal trainer Tomas Jessen kertoo päässeensä kovaan kuntoon kasvispohjaisella ruokavaliolla.  Timmissä kunnossa olevan miehen elämäntapamuutoksesta kertoo New York Post.

Lääkäri ehdotti kasvispohjaista ruokavaliota

Ennen Tomas, 28, kertoo syöneensä paljon lihaa, kanaa ja kalaa, kananmunia, banaania ja heraproteiinia. Vuonna 2018 kuvatussa dokumentissa Tomas kertoi, että lihan ja maitotuotteiden syöminen teki hänelle kuitenkin huonon olon. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvissa Tomas esittelee lihapitoisen ruokavalion, ketodieetin ja kasvispohjaisen ruokavalion vaikutuksen ulkonäköönsä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun hän oli alkanut kärsiä maha- ja suolistovaivoista, lääkäri ehdotti hänelle, että hänen kannattaisi kokeilla kasvispohjaista dieettiä. Lopulta Tomas päätyi jättämään eläinperäiset tuotteet kokonaan pois. Tästä on nyt neljä vuotta. Kasvipohjaisen ruokavalion lisäksi hän juo päivän aikana myös runsaasti vettä.

Tomas on kertonut uudenlaisesta ruokavaliostaan Instagram-tilillään. Jotkut hänen asiakkaansa ovat treeniohjelman päättymisen jälkeen jatkaneet vegaanisella ruokavaliolla. Tomas toivoo, että muutkin ryhtyisivät vegaaneiksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tätä liikettä Tomas suosittelee

Eikö kasvipohjainen ruokavalio inspiroi? Tomas vinkkaa, että jos haluaa kuntoon ilman kasvispohjaista dieettiä, kannattaa tehdä leuanvetoja. Se on hänen suosikkiliikkeensä. 

– Se on monipuolinen liike, joka lisää räjähtävyyttä ja kehittää lihaksia.

Tilillään Tomas esittelee myös kuvia kropastaan nyt, kun hän panostaa treenaamiseen. Tomas on pohtinut OnlyFans-tilin perustamista, koska hän haluaa omien sanojensa mukaan kerätä rahaa eläinsuojelujärjestöjen työtä varten. OnlyFans on uudenlainen sosiaalinen media, jossa seuraajat maksavat sisällöstä. Sisältö voi olla mitä vain, mutta moni tarjoaa seuraajilleen eroottista sisältöä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: New York Post

Lue myös:

    Uusimmat