Tom Cruise viihtyi ruotsalaiskaunottarien seurassa

Hollywood-tähti Tom Cruisen ympärillä pörräsi useita kaunottaria hänen vieraillessaan Tukholmassa viikko sitten.

Näyttelijäkomistus Tom Cruise edusti Tukholmassa viime viikolla uuden elokuvansa ensi-illassa. Virallisen osion jälkeen Cruise vietti iltaa juhlien yökerhossa. Illan aikana Cruisen seurassa riitti ruotsalaisia kaunottaria.

Ruotsalais-kanadalaisen näyttelijä Malin Åkermanin sisko Jennifer yhdistettiin Cruiseen heidän juhliessaan yhdessä yökerhossa Tukholmassa. Ruotsalaismedian lisäksi parivaljakon kohtaaminen ja yhteydenpito on huomioitu muun muassa Britanniassa ja Amerikassa. Expressen-lehdelleÅkerman kertoi Cruisen kanssa vietetystä illastaan tekstiviestillä.

– Ilta oli erittäin onnistunut, iloisen Tom Cruisen seurassa. Hän on niin energinen. Cruise hyvästeli meidät puoli neljän aikaan ja sanoi "see you back in LA", Åkerman kirjoittaa lehdelle.

Jennifer lisäsi Instagram-kuvapalveluunsa myös kuvan, jossa poseeraa Tom Cruisen ja ystäviensä kanssa.

Cruisen seurassa viihtyi Åkermanin lisäksi tummaan kaunottareen, joka odotti tähteä yökerhon edessä. Tumma kaunotar on Expressenin Extra-liitteen mukaan Adele Treschow. Muun muassa Daily mailhuomioi naisen. Lehti kirjoitti viikko sitten, kuinka mysteerinen tumma kaunotar otti Cruisen hymyillen vastaan yökerhon edessä. Cruise ja Treschow eivät kuitenkaan tervehtineet tai halanneet toisiaan baarin edessä.

Treschow paljastaa lehdessä nähneensä Cruisen jo ennen loppuillan tapaamista.

– Tapasimme jo edellisenä päivänä yökerhon omistajan kuntosalilla. Juttelimme töistä, urasta ja hänen lapsistaan, Treschow paljastaa.

Trechow'n mielestä hänen ja Cruisen välillä ei tapahtunut mitään sen kummempaa. Hänen mukaansa pari ei myöskään vaihtanut yhteystietojaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat