Tom Cruise elää hulppeasti Lontoossa – julkisuutta karttava Bella-tytär kieltäytyi muuttamasta isänsä luksuslukaaliin: Elää vaatimatonta elämää laitakaupungilla

MTV Uutiset tapasi Tom Cruisen Tukholmassa vuonna 2012 - katso haastattelu!

Ylellisestä elämästä Lontoossa nauttivan Tom Cruisen 27-vuotias Bella-tytär elää huomattavasti isäänsä vaatimattomampaa elämää.

Toimintaelokuvista tuttu tähti Tom Cruise on asustanut viimeiset pari vuotta Lontoossa elokuvaprojektiensa takia. Woman's Day ja Daily Mail kertovat Hollywood-tähden asettuneen todella hulppeaan kattohuoneistoon, joka on aiemmin ollut kuningatar Elisabetin omistuksessa.

Kuukausivuokra huoneistossa on 455 000 dollaria ja siihen kuuluu muun muassa neljä makuuhuonetta, oma sisätiloissa oleva uima-allas ja henkeäsalpaavat maisemat. Lisäksi rakennuksessa on oma pieni ostoskeskus, joka on saanut inspiraationsa Lontoon tunnetuimmasta tavaratalosta Harrodsista sekä oma kylpylä.

Cruisen majapaikka sijaitsee vain vähän matkan päässä Britannian pääministerin asunnosta Downing Street 10:sta ja tähden kerrotaan nauttivan huoneistossaan Michelin-kokin valmistamaa ruokaa.

Woman's Dayn mukaan Hollywoodin äveriäimpiin näyttelijöihin noin 570 miljoonan dollarin omaisuudellaan kuuluva Cruise ei kuitenkaan ole saanut Lontoossa aivan kaikkea, mitä haluaa. Hän on nimittäin lehden tietojen mukaan suostutellut tytärtään Bellaa, 27, muuttamaan kanssaan huoneistoon, mutta tytär on kieltäytynyt.

Isänsä luksuslukaalin sijaan Bellan kerrotaan asettuneen IT-alalla työskentelevän aviomiehensä kanssa verrattain vaatimattomaan kolmen makuuhuoneen asuntoon Lontoon eteläosissa sijaitsevalla Croydonin alueella. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2015.

Maanläheisestä elämäntyylistä kertoo myös se, että Bella ikuistettiin syksyllä kotikulmiltaan odottelemasta bussia, kun taas isä-Tom on suhaillut ympäri Lontoota helikopterilla.

Cruise ja tämän ex-vaimo, niin ikään näyttelijänä merkittävän uran tehnyt Nicole Kidman, adoptoivat Bellan ja tämän biologisen pikkuveljen Connorin 1990-luvulla. Daily Mail kertoo, että naapurit ovat kuvailleet Bellan karttavan julkisuutta sekä elävän vaatimattomammin kuin mihin tämä todennäköisesti on lapsuudessaan tottunut.

Välirikosta isän ja tyttären välillä ei kuitenkaan ilmeisesti ole kyse. Bellan nimittäin nähtiin hiljattain kiittävän isäänsä skientologikirkon mainoksessa. Cruisen molemmat adoptiolapset ovat isänsä tapaan keskeisiä toimijoita skientologikirkossa. 

Kidman sen sijaan on kertonut Cruisesta erottuaan julkisesti skientologian hiertäneen hänen välejään adoptiolastensa kanssa. Myös Kidman harjoitti skientologiaa ollessaan vielä Cruisen kanssa, mutta erosi kirkosta, kun julkkispari erosi 2000-luvun alussa. Parin avioliiton on spekuloitu jopa kaatuneen Cruisen omistautuneisuudelle skientologiaa kohtaan.

Kidmanin ja tämän adoptiolasten heikenneistä väleistä uutisoitiin puolestaan vuonna 2015, kun lehdistöön vuoti tieto siitä, ettei Kidman esimerkiksi ollut paikalla, kun Bellan ja tämän puolison häitä vietettiin.

Viime aikoina Kidmanin ja Bella-tyttären välien on kuitenkin ounasteltu alkaneen lämmetä, sillä Bella on alkanut tykkäillä säännöllisesti äitinsä Instagram-päivityksistä. Taiteellisen Bellan tilillä on noin 25 000 seuraajaa, mutta hän julkaisee hyvin harvakseltaan kuvia itsestään. Sen sijaan tilillä pääroolissa on hänen tekemänsä kuvataide.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja