Tom Cruisella on työskennellessään kummallisia ehtoja – näyttelijäkollega sai miehen aikoinaan rikkomaan yhtä ehdotonta sääntöään: "Se oli parempaa kuin Oscarin saaminen"

Tom Cruise haluaa juosta yksin valkokankailla. 

Yhdysvaltalainen näyttelijä Tom Cruise, 58, tunnetaan elokuvamaailmassa vaativana ja intensiivisenä näyttelijänä, joka on työskennellessään ehdoton ja tarkka monista asioista. Miehellä on myös sääntöjä ja ehtoja elokuvia tehdessään, ja näistä yksi on se, etteivät hänen vastanäyttelijänsä saa juosta hänen kanssaan samoissa kohtauksissa.  

Cruise on tullut tunnetuksi erityisesti toimintaelokuvien sankarina ja miehen tiedetään tekevän stunttinsa itse. Asia, josta hän on myös varsin tunnettu, ovat nimenomaan toimintaelokuvien juoksukohtaukset. Onkin kerrottu, että Cruise ottaa juoksukohtauksensa hyvin vakavasti. Esimerkiksi kuvatessaan vuoden 2018 elokuvaa Mission: Impossible – Fallout Cruise loukkasi nilkkansa, jonka takia elokuvan kuvaukset keskeytettiin. Lääkärien mukaan Cruisella kestäisi vähintään yhdeksän kuukautta parantaa nilkkansa siihen kuntoon, että hän voisi juosta. Cruise kuitenkin juoksi kohtauksensa viisi kuukautta myöhemmin. 

Muiden näyttelijöiden ei kuitenkaan ole suotavaa juosta Cruisen vierellä samoissa kohtauksissa. Näyttelijä Annabelle Wallis sai kuitenkin kertomansa mukaan Cruisen rikkomaan tätä sääntöä kaksikon työskennellessä yhdessä vuonna 2017 ilmestyneessä elokuvassa The Mummy

– Sain juosta hänen kanssaan valkokankaalla, mutta hän sanoi minulle ei ensin. Hän sanoi, että "Kukaan ei juokse valkokankaalla (kanssani) ja minä vastasin, että "Mutta olen todella hyvä juoksija". 

Wallis myös näki vaivaa todistaakseen asian Cruiselle. 

– Ajoitin juoksumattohetkeni niin, että hän kävelisi sisään ja näkisi minun juoksevan. Ja sitten hän lisäsi nämä juoksukohtaukset. Joten se oli siinä. Ja se oli parempaa kuin Oscarin saaminen. Olin niin onnellinen! Olin niin onnellinen siitä, että sain juosta valkokankaalla Tom Cruisen kanssa, Wallis on kertonut asiasta antamassaan haastattelussa. 

Muut näyttelijät ovat puhuneet myös Cruisen kanssa työskentelystä ja siitä, millaiset paineet hänen elokuviensa kuvauspaikoilla usein on. Näyttelijä Thandie Newton työskenteli Cruisen kanssa Vaarallinen tehtävä II vuonna 2000. Newton on kertonut puolestaan pelänneensä Cruisea. 

– Hän oli erittäin dominoiva yksilö. Hän yrittää tosi kovasti olla kiva tyyppi. Mutta ne paineet. Hän ottaa niitä paljon. 

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja