Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär täytti 14 vuotta – äiti jakoi harvinaisen kuvan teinistään

1:07
Katie Holmes ex-puoliso Tom Cruise on ollut naimisissa myös Nicole Kidmanin kanssa.

Näyttelijä Katie Holmes jakoi tyttärestään kuvan Instagramissa tämän syntymäpäivänsä kunniaksi.

Näyttelijä Katie Holmes jakoi Instagramissa harvinaisen kuvan tyttärestäänSuri Cruisesta tämän 14-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Kuvassa nuori tyttö istuu pöydän ääressä. Hänellä on pitkät tummat hiukset, joita koristaa kaunis kukkaseppele. Synttärisankari on selin kuvassa.

– Syntymäpäivän tunnelmia, Holmes kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Ylpeä äiti jakoi seuraajillensa myös toisen kuvan, jossa näkyy juhlien teemana olevan kukkaset.

– Hyvää syntymäpäivää kullanmuru. Olen niin siunattu saadessani olla äitisi. Olkoon tämä vuosi ihmeellinen, 41-vuotias näyttelijä kirjoittaa.

Holmes erosi ex-miehestään ja Surin isästä näyttelijä Tom Cruisesta vuonna 2012. Äiti on pitänyt tyttärensä elämän mahdollisemman yksityisenä eikä ole juurikaan jakanut kuvia lapsestaan julkisuuteen.

Holmes oli 27-vuotias saadessaan tyttärensä. Tähti kertoi äitiydestään Elle-lehden haastattelussa viime vuonna.

– Olin onnellinen tullessani äidiksi parikymppisenä. On ollut kivaa, että ikämme menevät niin hyvin yhteen, Holmes kertoi aiemmin muotilehdelle.

Suri Cruise on Katie Holmesin ja Tom Cruisen ainoa yhteinen lapsi. Cruise ja Holmes menivät naimisiin vuonna 2006, ja tytär Suri syntyi samana vuonna. Pariskunta erosi vuonna 2012, ja juuri Cruisen jopa pakkomielteisen omistautumisen skientologialle kerrotaan olleen syy pariskunnan välirikolle. Holmesin uskotaan jättäneen erohakemuksen, sillä pelkäsi miehensä vievän parin yhteisen tyttären yhä syvemmälle skientologian salaisiin syövereihin.

Lähde: Yahoo News.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja