Toisen bachelorin saapuminen loi poikamiesten välille kilpailuasetelman – Timo kuittaili Tuomakselle huvittavasti somessa

Tuomaksen saapuminen villaan 1:13
Katso videolta, millaisen reaktion toisen bachelorin Tuomaksen saapuminen villaan herätti naisissa.

Nyt myös Bachelor 2022 -ohjelman poikamiehet Timo ja Tuomas joutuvat kilpailemaan keskenään.

Tiistaina 22. maaliskuuta Bachelor 2022 -ohjelmassa nähtiin kaikkien aikojen käänne, kun juontaja Mikko Parikka paljasti ruususeremonian päätteeksi kilpailussa olevan yhden sijaan kaksi poikamiestä. Pakkaa sekoittamaan saapunut toinen bachelor on 32-vuotias Tuomas Lahti.

Tuomaksen saapuminen ohjelmaan luo myös bachelorien välille kilpailuasetelman. Poikamiehet kilpailevat naisten huomiosta samalla, kun naiset kilpailevat keskenään paikasta poikamiesten sydämessä.

Tuomas kertoi omalla Instagram-tilillään olevansa Bachelor 2022 -ohjelman toinen poikamies. Postauksen alle on sadellut lukuisia kannustavia ja innostuneita kommentteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Lahden poikamieskollega Timo Harvey kommentoi kilpakumppaninsa kuvaa.

– Nyt se kädenvääntö sitten alkaa perkele, Timo heitti.

– Let’s go, Tuomas vastasi Timolle.

Tuomas kertoi aikaisemmin MTV Uutisille uskovansa lähipiirinsä suhtautuvan innolla siihen, että hän on mukana ohjelmassa.

 – Veikkaan, että kaikenlaista kuittailua ja naureskelua kaveripiiriltä on luvassa. Mutta haluaisin kyllä uskoa, että perheeni ja sukuni ovat iloisia siitä, että lähdin mukaan ja he varmaan katsovat nämä jaksot suurella mielenkiinnolla, hän sanoo.

Bachelor 2022 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21.
Bachelor: Ruusun jälkeen tiistaisin mtv-palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat