Bachelor 2022 -ohjelman toinen poikamies on Tuomas Lahti – mies paljastaa, millainen parisuhde hänellä on kiikarissaan

Tässä on Bachelor 2022 -ohjelman toinen yllättäjäpoikamies! 1:14
Tässä on Bachelor 2022 -ohjelman toinen yllättäjäpoikamies!

Bachelor 2022 -ohjelmassa nähdään ennennäkemätön käänne, kun soppaa hyppää hämmentämään toinen poikamies Tuomas Lahti.

Bachelor 2022 -sarjassa nähdään jättiyllätys, kun yhden Bachelorin sijaan itselleen sitä oikeaa etsiikin kaksi poikamiestä. Timo Harveyn lisäksi sarjan toisena Bachelorina nähdään 32-vuotias Tuomas Lahti.

Alun perin Forssasta kotoisin oleva ja nykyisin Helsingissä asustava Lahti työskentelee IT-projektipäällikkönä. Hän harrastaa sekä urheilua että videopelejä, ja kuvailee olevansa kunnollinen ja tunnollinen tapaus.

– Varsinkin ensi alkuun olen rauhallinen ja asiallinen, kiltti ja kohtelias, mutta kuitenkin tosi huumorintajuinen. Mitä tutummaksi itse tulee keskustelukumppanin kanssa, niin huumoripuoli voi muuttua vauhdikkaammaksi tai mustemmaksi, hän sanoo.

Neljä vuotta sinkkuna viihtynyt Lahti etsii suhdetta, jossa hänen ja kumppaninsa arvomaailmat kohtaavat. Lisäksi hänelle on tärkeää, että kumppani on hyvä keskustelemaan ja omaa samankaltaisen huumorintajun.

Lahden unelmakumppani on myös fiksu ja avoin. Ulkonäöllisesti hän viehättyy urheilullisista naisista.

– Muuten haen arjen jakavaa ihmistä, kenen kanssa peruselämä muuttuu mukavammaksi ja miellyttävämmäksi, hän sanoo.

Selkkauksilta ei täysin vältytä

Lahti päätyi Bacheloriksi melkoisen sattuman kautta. Mies oli helsinkiläisessä puistossa ystäviensä kanssa, kun tuotannon promohenkilöt tulivat kysymään, mahtaako porukasta löytyä sinkkumiehiä. Yhtäkkiä hän olikin ilmoittanut itsensä mukaan formaattiin.

Jos Lahtea ei olisi kysytty mukaan, ei hän luultavasti olisi myöskään hakenut ohjelmaan.

– Totta kai alkuun mietin, että enhän minä tule valituksi. Mutta sitten kun asia eteni siihen suuntaan, että vaikutti jo realistisesti mahdollisemmalta, niin aloin miettimään, että hitto, pitäisikö lähteä, hän kertaa.

– Ajattelin, että kävi miten kävi rakkauden löytämisen kanssa, niin varmasti tulee olemaan tosi unohtumaton ja ainutlaatuinen kokemus. Sen halusin joka tapauksessa kokea, hän sanoo.

Monen naisen samanaikainen kiinnostus tuntui Lahdesta oudolta, epärealistiselta ja kummalliselta, mutta myös imartelevalta. Tilanteessa tuntui haastavalta antaa itselleen mahdollisuus tutustua oikeasti itseään kiinnostaviin kumppaniehdokkaisiin. Hän kuvaa tilanteen olleen tunteiden sekamelska.

– Onhan se vähän semmoinen kilpailuasetelma niille naisille mikä siinä on, ja sen vuoksi pelkkään tutustumiseen itse kullakin naisella on vähän vaikea keskittyä. Siinä on ollut paljon hyvää mutta myös haasteita, hän kertoo.

Ohjelma tarjosi Lahdelle hyvän tilaisuuden tutustua naisiin ilman työelämän päälle painavaa stressiä ja muita arjen häiriötekijöitä. Toisaalta kuvauksissa tutustumistilanteet olivat myös Lahden mukaan epäluonnollisia, sillä kumppaniehdokkaiden kanssa ei koskaan saanut olla täysin kahden.

Lahti paljastaa, että jenkkien Bachelor-ohjelman kaltaista jättidraamaa ei ole luvassa, mutta joitakin yllättäviä käänteitä tullaan näkemään. Selkkauksilta ei myöskään täysin vältytä.

– Pari pienempää draamaakin saattaa olla, hän vihjaa.

Bachelor 2022 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21.
Bachelor: Ruusun jälkeen tiistaisin mtv-palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat