Mainos

Toimitusjohtajan outo kuolema – Poliisi: Vangittua opettajavaimoa kuulusteltu paljon

Poliisin mukaan 51-vuotiaan toimitusjohtajan murhasta epäiltyä opettajavaimoa on kuulusteltu paljon. 

Menestyneen toimitusjohtajan mysteerikuolemaan ei ole poliisin puolelta tullut juurikaan lisätietoa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Mäkinen kertoo, että poliisi on jatkanut ahkerasti murhasta epäillyn 46-vuotiaan opettajavaimon kuulusteluja. Lisäksi myös muita henkilöitä, lähinnä juttuun liittyviä todistajia on kuultu.

Vaimo vangittiin todennäköisin syin murhasta epäiltynä 22. tammikuuta.

Poliisi on varsin vaitonainen siitä, mitä nainen on kuulusteluissa kertonut. Esimerkiksi sitä, onko nainen kiistänyt murhan, poliisi ei kommentoi.

Poliisin mukaan nainen on käyttäytynyt kuulusteluissa asiallisesti.

– Myös jutun tutkija on naisen kanssa ihan asiallisissa väleissä, ei siinä senkään puolesta ole mitään. Asiakkaiden kanssa tullaan toimeen tai ainakin pyritään siihen.

– Meidän käsityksen mukaan nainen on ihan hyvävointinen. Ainakaan mitään seikkoja ei ole tullut esille, että hän olisi huonovointinen. 

Oikeuslääkärin lausunto käynnisti rikostutkinnan

51-vuotias mies joutui viime juhannuksena sairaalaan, jossa menehtyi muutama päivä myöhemmin. Miehen kuolemaan on liittynyt paljon huhuja ja spekulaatioita.

Yhden huhun mukaan mies olisi juonut mökillään myrkkyviinaa. Tähän poliisi ei ota kantaa.

Poliisi tutki juttua aluksi kuolemansyyn selvittämisenä, joka myöhemmin muuttui rikostutkinnaksi. Mäkinen sanoo, että tapaus tuli heidän tutkintaansa joulukuussa.

– Rikostutkinta alkoi meillä oikeuslääkärin lausunnosta.

Monien muiden seikkojen lisäksi jutun motiivi on täysin pimennossa. Se tiedetään, että pariskunta on asunut Forssan seudulla pitkään ja heillä on kaksi aikuista lasta.

Ennen miehen kuolemaa pariskunnalla oli ollut jo pitkään vireillä avioero. Hakijana oli ollut vaimo, joka oli jättänyt avioerohakemuksen käräjäoikeudelle viime vuoden helmikuussa.

Ennen epäiltyä murhaa nainen oli kertonut Facebook-sivuillaan pariskunnan palanneen yhteen. Avioerohakemusta ei ollut kuitenkaan vedetty pois, Kanta-Hämeen käräjäoikeudesta kerrotaan.

Pariskunnalla ei ollut avioehtoa. Miehen johtama, muun muassa laivojen sisätilojen rakenteita valmistava yritys, on kaupparekisteritietojen mukaan liikevaihdoltaan pieni mutta kohtuullisen vakavarainen.

Nykyisin sen hallituksen puheenjohtajana toimii rikoksesta epäilty vaimo.

Naisen vangitsemisesta tulee perjantaina kuluneeksi kaksi viikkoa. Tuolloin hän voi vaatia vapauttamistaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.