Toimittajan kysymys sai Jesperi Kotkaniemen vaihtamaan nopeasti aihetta – "Ei ole oikea hetki puhua siitä"

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi on esiintynyt NHL:n pudotuspeleissä vahvasti. Kotkaniemi ei kuitenkaan halunnut puhua median edessä omasta kehityksestään, vaan keskittyä käynnissä olevaan ottelusarjaan.

Kotkaniemen edustama Montreal koki maanantain vastaisena yönä niukan 0-1-tappion Philadelphia Flyersille ja joutui samalla 1-2-tappioasemaan tiukassa ottelusarjassa.

Pirteästi pudotuspeleissä esiintynyt Kotkaniemi pääsi ottelussa tähtikaksikko Jonathan Drouinin ja Max Domin keskelle, mutta tolppia lähemmäksi suomalaishyökkääjä ei kuitenkaan päässyt. Kotkaniemi nautti kuitenkin pelaamisesta uusien ketjutovereidensa kanssa.

– Heidän kanssaan on todella hauska pelata. He molemmat lentävät jäällä ja ovat todella taitavia, Kotkaniemi kuvailee ketjukavereitaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kotkaniemen kausi on ollut yhtä vuoristorataa, mutta hankalan talven jälkeen nuori suomalainen on tullut ryminällä takaisin NHL-kaukaloon. Koronatauon aikana kehitysaskelia ottanut Kotkaniemi ei kuitenkaan halunnut puhua siitä, kuinka erilaiseksi hän olonsa tuntee talveen verrattuna.

– Nyt ei ole oikea hetki puhua siitä. Mielestäni tärkeämpää on pohtia, miten voitamme otteluita, Kotkaniemi vastaa toimittajan kysymykseen.

Lue myös:

    Uusimmat