Toimittaja Ina Mikkola kertoo Star Wars -fanituksestaan: "Miekkailin muistaakseni 150 lasta vastaan"

Näyttävästi pukeutuva toimittaja Ina Mikkola on nähty myös Star Wars -hahmoina – "Miekkailin 150 lasta vastaan" 3:01
Näyttävästi pukeutuva toimittaja Ina Mikkola on nähty myös Star Wars -hahmoina

Toimittaja Ina Mikkola kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa olecvansa kova Star Wars -fani, vaikkei hän itseään aivan HC-HC-HC-HC-faniksi tituleeraisikaan. Katso videolta Mikkolan hauska Star Wars -muisto vuosien takaa kesäleiriltä. 

Suurimpia Star Wars -faneja hemmoteltiin keskiviikkona, kun elokuvasarjasta tuttuun Tähtien sota -universumiin perustuvan The Mandarolian -sarjan kolmas tuotantokausi julkaistiin.

Tennispalatsissa spin off -sarjan uutta kautta juhlistettiin kutsuvierasnäytöksellä, jonka etkoilla nähtiin niin näyttäviä Star Wars cosplay -asuja kuin julkisuudestakin tuttuja kasvoja.

MTV Uutiset Live kohtasi The Mandalorian -kutsuvierastilaisuudessa toimittaja Ina Mikkolan, joka kertoo fanittavansa tunnettua elokuvasaagaa ja siihen liittyviä spin off -sarjoja paljon.

– Kun on sellaisia HC-HC-HC-HC-faneja, niin ehkä en niin HC-fani ole, mutta fanitan ehdottomasti!

Mikkola kertoo olleensa vuodenvaihteessa matkalla Los Angelesissa Yhdysvalloissa. Myös tuolloin Star Wars oli läsnä, vaan ei niin perinteikkäissä tunnelmissa.

– Kävin siellä muun muassa katsomassa Star Wars -burleskiesityksen, joka oli ihan tajuttoman upea: siinä yhdistettiin burleskitaide ja Star Wars -klassikkohahmot, Mikkola kehuu näkemäänsä. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

"Miekkailin muistaakseni 150 lasta vastaan"

Näyttävästi pukeutuva toimittaja Ina Mikkola ei pukeudu vain – hänet on nähty myös Star Wars -hahmoina

– Olen pukeutunut prinsessa Leiaksi ja Darth Mauliksi, Mikkola paljastaa.

– Noihan on niin upeita ja ikonisia asuja, että niitä on kiva toteuttaa.

Samalla hän palaa muistoissaan kesään, jolloin hän oli töissä kesäleirillä. Star Wars -teemapäivänä heittäytymiskyvyistäänkin tunnettu esiintyjä maalasi kasvonsa puna-mustaksi ja sonnustautui pahamaineisen Darth Maulin rooliin.

– Miekkailin muistaakseni 150 lasta vastaan. Se oli superhauskaa, kun eläytyi aika pahaan hahmoon, hän muistelee.

Haastatteluhetkellä Mikkolalta kysyttiin, mikä Star Wars -hahmo hän olisi, jos sillä hetkellä saisi päättää. Minkä hän valitsi? Entä, onko Mikkola hyvien vai sittenkin pahojen puolella?  Katso Mikkolan haastattelu kokonaisuudessaan jutun alussa olevalta videolta.

Arttu Harkki on niin kova Star Wars -fani, että lähti katsomaan elokuvan ensi-iltaa Singaporeen kesken TV-sarjan kuvausten - katso haastattelu 6:04
Juontaja Arttu Harkki on myös kova Star Wars -fani. Jopa niin kova, että  hän lähti elokuvan ensi-iltaan kesken TV-sarjan kuvausten. Katso haastattelu kokonaisuudessaan.

Tällaista on suomalainen Star Wars -fanikulttuuri – MTV kutsuvierastilaisuudessa 20:32
Katso vicdeolta, miltä Star Wars Cosplay -asut ja The Mandalorian -kutsuvierastilaisuus näyttivät!  Tosifanit kertovat, miksi Tähtien sota -saaga kannattaa katsoa! 

Lue myös:

    Uusimmat