Tiesitkö? Arttu Harkki on niin kova Star Wars -fani, että lähti elokuvan ensi-iltaan Singaporeen kesken TV-sarjan kuvausten

Arttu Harkki on niin kova Star Wars -fani, että lähti katsomaan elokuvan ensi-iltaa Singaporeen kesken TV-sarjan kuvausten - katso haastattelu 6:04
Katso Arttu Harkin muistorikas Star Wars -haastattelu videolta!

Juontaja Arttu Harkki kertoo olevansa kova Star Wars -fani. Jopa niin kova, että hän lähti kesken TV-sarjan kuvausten uuden osan ensi-iltaan Singaporeen. 

Tennispalatsissa nähtiin tänään näyttäviin Star Wars Cosplay -asuihin sonnustautuneita Tähtien sota -faneja. Kyseessä ei tokikaan ollut uuden Star Wars -osan ensi-ilta, vaan elokuvateatterissa juhlistettiin The Mandalorian -sarjan kolmannen tuotantokauden julkistusta. 

Kyseinen spin off – sarja perustuu George Lucasin luomaan Tähtien sota -universumiin – se on siis jatkumoa pitkälle Star Wars -elokuvasarjalle.

Ja tuo elokuvasarja on myös televisiostakin tutulle Arttu Harkille tuttu. Erittäin tuttu. Hän kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa katsoneensa elokuvat lukemattomia kertoja.

– Vanhimmat leffat olen katsonut kymmeniä kertoja. Star Wars -saagaan kuuluvista leffoista viimeisimmän olen nähnyt vain kolme kertaa, Harkki listaa. 

Fanitus näkyi myös miehen keskiviikkoiltaisessa pukeutumisessa. 

– Tässä on tämä hieno Mandalorian-kypärä, joka on siis oikea kaikkineen valoineen, Harkki sanoo otettuaan kypärän pois päästään MTV Uutiset Liven suorassa lähetyksessä.

– Ja tämä viitta on normaalisti sohvalla torkkupeitto, mutta nyt se on Mandalorian-viitta, hän jatkaa asukokonaisuuttaan hymynkare kasvoillaan esitellen. 

Katso yllä olevalta videolta, miltä Arttu Harkki näytti luomassaan Mandalorian-asukokonaisuudessa!

Jedille lasermiekka Lontoosta

Harkki kertoo, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun hän sonnustautuu Star Wars -hahmoksi. 

Tuolloin asukokonaisuus oli hankittu Britannian pääkaupungista, Lontoosta asti. 

– Silloin, kun pitkän tauon jälkeen ilmestyi Episodi I, tulin ensi-iltanäytökseen pukeutuneena ihan täydeksi Jediksi.

– Mulla oli lasermiekkakin, jonka olin käynyt Lontoosta ostamassa.

Näin kovana fanina Harkki itseään pitää asteikoilla 1–10

Omistautumisesta huolimatta hän ei luonnehtisi itseään aivan hard core -faniksi. Asteikolla 1–10, Harkki arvioi fanituksensa asteen yhdeksän arvoiseksi. Ei huono sekään.

– Ei varmaan voi sanoa kymppi, kun se ei ole aina mielessä. Mutta vuonna 1978, kun ensimmäisen näin, se oli menoa. 

Samalla televisiossa juontajanakin kunnostautunut mies palaa muistoissaan vuoteen, kun hän juonsi Suomen Robinson -nimistä televisiosarjaa. Vuosina 2004 ja 2005 esitetyssä sarjassa osallistujat kilpailevat autiolla saarella rahapotista. 

Toisen tuotantokauden kuvausten aikana elokuvateattereissa sai ensiesityksensä Episodi III – Sithin kosto. Mitä tekee todellinen Star Wars -fani? Menee katsomaan elokuvan, maksoi mitä maksoi – ja kesken TV-sarjan kuvauksien. 

– Hankin liput ja menin katsomaan ensi-illan Singaporeen, Harkki sanoo naurahtaen. 

Katso jutun alussa olevalta videolta tarina Arttu Harkin itsensä kertomana. Myös Harkin Star Warsi -lempihahmoon liittyy hauska kertomus vuosien takaa. Entä, missä järjestyksessä elokuvasarjan elokuvat pitää Harkin mielestä katsoa?  Katso jutun alussa olevalta videolta.

Näyttävästi pukeutuva toimittaja Ina Mikkola on nähty myös Star Wars -hahmoina – "Miekkailin 150 lasta vastaan" 3:01
MTV Uutiset Live tapasi kutsuvierastilaisuudessa myös toimittaja Ina Mikkolan, joka hänkin on kova Star Wars -fani. Katso hänen haastattelunsa videolta. 

Tällaista on suomalainen Star Wars -fanikulttuuri – MTV kutsuvierastilaisuudessa 20:32
Katso vicdeolta, miltä Star Wars Cosplay -asut ja The Mandalorian -kutsuvierastilaisuus näyttivät! 

Lue myös:

    Uusimmat