Mainos

Todellinen yllätys! Poliisi ilmestyi nuorten ryhmäkeskusteluun – oli tärkeällä asialla

Englantilainen opiskelijajoukko yllättyi, kun poliisi ilmaantui ryhmäkeskusteluun.

Joukko opiskelijoita Cardiffin yliopistosta koki elämänsä yllätyksen, kun poliisimies ilmestyi yllättäen heidän ryhmäkeskusteluunsa.

Yksi ryhmän jäsenistä, 20-vuotias Lawrence Court, julkaisi kuvakaappauksen keskustelusta Twitterissä, jossa sillä on jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Yksi opiskelijaystävyksistä, Cameron, oli ilmeisesti juonut itsensä niin huonoon kuntoon, että tarvitsi poliisin apua kyydityksessä kotiin.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisi kyseli Cameronin puhelimella ystävyksiltä pojan osoitetta.

"Hei, tässä on poliisi Cameronin puhelimella. Hän on hyvin humalassa, ja me viemme hänet kotiin. Hän ei tiedä, missä numerossa Woodwille Roadia hän asuu", poliisi kirjoitti.

Tässä vaiheessa muutama ryhmän jäsenistä viestitti poliisimiehelle, että kadun numero on 85.

Court kuitenkin kertoi Mashable-sivustolle, että ystävykset olivat alkuun hyvin skeptisiä, ja ajattelivat, että heitä huijattiin.

Joku nuorista ihmettelikin ryhmässä, miksi poliisi viestittelisi heidän ryhmäänsä. Poliisi itse totesi, että Cameron pääsisi nyt turvallisesti kotiin. Hän kehotti nuoria kiittämään ystävällisiä naapurustonsa poliiseja.

Yksi nuorista kuitenkin sanoi uskovansa, kyseessä olevan huijaus. Poliisimiehellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähettää nuorille selfie itsestään. Tämä vakuutti nuoret.

– Kun selfie tuli, olimme hysteerisiä, se oli niin hauskaa! Sen jälkeen olikin tärkeä varmistaa, että (Cameron) oli kunnossa, joten jotkut ystävistä menivät tarkistamaan hänen kuntonsa, Court kertoo.

Lähteet: MashableSomeecards

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.