Mainos

TJ Groupin kompurointi jatkuu

Yhtiön tulostavotteiden saavuttamista jarruttaa sisäpiiri- ja tiedottamisrikoksiin liittynyt oikeusjuttu, josta lankesi sille 50 000 euron yhteisösakko.

TJ Group ei saavuttane tälle vuodelle asettamiaan tulostavoitteita. Tavoitteiden karkaamisen taustalla on TJ Groupin oikeusjuttu ja sen jatkuminen. Yhtiö toisti viime viikolla antamansa tulosvaroituksen osavuosikatsauksessaan.

- Oikeusprosessin jatkuminen käytännössä estää mahdollisten yritysjärjestelyiden toteutuksen ja aiheuttaa ylimääräisiä kuluja emoyhtiölle, katsauksessa todetaan.

TJ Groupin alkuvuoden tappio ennen veroja supistui 42 000 euroon. Sen sijaan liiketappio revähti viime vuoden alkupuoliskoon verrattuna yli kaksinkertaiseksi 285 000 euroon.

Konsernin liikevaihto oli viime vuonna vain noin 1,8 miljoonaa euroa, mikä on 16 prosenttia viime vuoden alkupuoliskoa vähemmän.

Hovioikeus langetti heinäkuun alussa TJ Groupille 50 000 euron yhteisösakon sisäpiiri- ja tiedottamisrikoksiin liittyneessä jupakassa. TJ Group aikoo hakea valituslupaa korkeimmalta oikeudelta. TJ Groupin perustajat, yhtiön hallitukseen kuuluneet Tuomo Tilman ja Jyrki Salminen erosivat viime viikolla tehtävistään saamiensa sisäpiirituomioiden takia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.