Mainos

Timo Soini hamuaa tuhatta kunnanvaltuutettua

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini asettaa tavoitteeksi ensi syksyn kunnallisvaaleissa tuhat perussuomalaista kunnanvaltuutettua. Soini puhui tänään perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä

– Tämän vuoden päätavoite on voittaa kunnallisvaalit ja nostaa puolue maakunnissa samaan kokoluokkaan kuin missä eduskuntaryhmä on eduskunnassa. Minimitavoite on kaksinkertaistaa kannatus viime vaaleista ja saavuttaa 1000 valtuustopaikan raja, Soini linjasi.

Soinin mukaan puolue haluaa murtaa "hyvä veli" -verkostot. Puolue ajaa eduskunnassa vielä tänä keväänä rikoslakiin muutosta, jolla kriminalisoidaan vaikutusvallan kauppaaminen.

– Kunnallinen kaavoitus, maankäyttö ja palveluiden kilpailuttaminen ovat alueita, joissa korruptio pesii. Tällä hetkellä Keskusrikospoliisilla on vain yksi henkilö, jolla on korruption tutkintaan kokopäiväisesti resurssit. Perussuomalaiset vaativat poliisien määrärahojen korottamista, sisäisen turvallisuuden takaamista ja sekä Keskusrikospoliisin että Liikkuvan poliisin säilyttämistä omina yksikköinään, Soini puhui omilleen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.