Timo Lavikainen saapui Tanssii Tähtien Kanssa -treeneihin flunssasta huolimatta – kohtasi uskomattoman näyn: "Merkki taivaasta!"

Näyttelijä Timo Lavikainen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän paljastaa saapuneensa tanssitreeneihin flunssasta huolimatta.

Timo Lavikainen nähdään sunnuntaina tanssiparketilla  Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parinsa Kia Lehmuskosken kanssa. Kaksikon tanssitreenejä on varjostanut Lavikaisen flunssa, mutta Lavikainen ei silti ole unohtanut huumoria.

Vaikka lenssu vaikeuttaa Lavikaisen treenejä, on hän vastikään julkaisemansa kuvan perusteella raahautunut tanssisalille. Lavikaisen tuoreessa Instagram-kuvassa komeilee nimittäin hänen nimellään varustettu pukuhuoneen kaappi, johon päivänvalo lankeaa näyttävästi. Huumorimiehenä Lavikainen pitää valoa taivaallisena merkkinä.

– Merkki taivaasta! Tulin ekaa kertaa studion pukkariin ja jos tää ei oo enne ni ei sit mikkään. Vielä kun keksisi, ettö onko tämä nyt hyvä vai huono juttu, olo kun on sellainen, että saattaa olla merkki siitä, että kohta meikäläinen tempastaan taivasten valtakuntaan, Lavikainen vitsailee.

Lavikainen kertoi aiemmin tällä viikolla Instagram-päivityksessään sarastuneensa flunssaan ja jättäneensä tämän vuoksi torstain tanssitreenit kesken. Lavikainen poseerasi valtava paperituppo nenässään ja kertoi sairastuneensa miesflunssaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat