Timo Harvey on tulevan Bachelor-sarjan uusi poikamies – näin urheilutoimittaja päätyi formaattiin etsimään elämänsä naista

Esittelyssä Bachelor 2022 2:05
Kurkista videolta – tällainen on Bachelor 2022!

Timo Harvey on suositun rakkausformaatin uusi Bachelor.

Bachelor 2022 saapuu maaliskuussa viihdyttämään tv-katsojia, ja tällä kertaa upeiden naisten joukosta itselleen sitä oikeaa lähtee etsimään 32-vuotias Timo Harvey.

Nykyään Helsingissä asuva, mutta aikaisemmin Rovaniemellä majaillut englantilaistaustainen Harvey työskentelee urheilutoimittajana, ja liikunta onkin lähellä miehen sydäntä.

Harvey kuvailee olevansa rento ja rempseä pohjoisen poika, jolla läppä lentää.

– Mutta on se toinen puoli, että voin olla tosi avoin ja puhua tunteista ja jutella oikeastaan ihan mistä vaan, hän kuvailee lisäten, ettei ole ihmisenä vaikea tapaus.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bachelorin saappaisiin hyppäävä Harvey kertoo etsivänsä vakavaa ja mahdollisimman pitkäkestoista suhdetta. Hän toivoo, että hänen tuleva kumppaninsa olisi jo kokenut nuoruuden hölmöilyt ja haluaisi asettua aloilleen.

Harveyn unelmakumppani on luotettava, menevä ja avoin. Hän etsii rinnalleen samantyyppistä ihmistä kuin hän itsekin on. Myös huumoria hän arvostaa.

– Semmoinen nainen, että jos osaa oikealla tavalla vittuilla minulle, niin se on tosi hyvä juttu, hän nauraa.

Diivailu, itsekkyys ja pienten asioiden turha suurentelu puolestaan eivät viehätä tulevaa Bacheloria.

– Miten ottaa vastoinkäymiset vastaan, niin se kertoo tosi paljon minulle. Olen itse semmoinen, että tykkään huolehtia toisista ja tehdä asioita toisten puolesta. Jos toinen on semmoinen, että ottaa vastaan, mutta ei koskaan anna itse mitään ja pitää itsestäänselvyytenä, että minä hoidan, niin se on tosi luotaantyöntävää, Harvey kuvailee.

Harvey ei itse hakenut Bacheloriksi

Harvey kertoo, että häntä yritettiin saada jo pitkään mukaan Bacheloriin. Mies ei siis itse hakenut formaattiin mukaan.

Kun Harveyta viimeisen kerran kysyttiin mukaan, oli hänellä silloin elämäntilanne, joka salli ohjelmaan osallistumisen.

– Ja mikä tässä oli hienoa, niin ajattelin, että kun ehkä itse en ole tehnyt niitä parhaita naisvalintoja menneisyydessä, niin sehän on mahtavaa, jos joku toinen tekee ne (valinnat). Että ehkä se on parempi mahdollisuus sitten löytää joku mahtava tyyppi, hän sanoo.

Harvey kertoo, ettei halunnut stressata formaattiin osallistumista turhaan ennen kuvausten alkua. Jännitys alkoi vasta, kun hän näki naiset ensimmäisen kerran.

– Siinä vaiheessa vasta ehkä ensimmäisen kerran tajusi, että mihin sitä onkaan lähtenyt mukaan ja kuinka sitä selviää näin monesta naisesta ja siitä, että muistaa ottaa kaikki yhtä lailla huomioon, hän kertaa.

Monen naisen samanaikainen kiinnostus tuntuu Harveysta imartelevalta. Hän kertoo, ettei ole normaalielämässä ihminen, joka deittailisi monia naisia samanaikaisesti, eikä hän halua aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä.

Hän kertoo, että yritti alkuvaiheessa liikaa ottaa kaikki naiset samalla tavalla huomioon.

– Sitten jossain vaiheessa tajusin, että se on vaan mahdotonta. Että pitää olla vähän enemmän itsekäs ja panostaa niihin ihmisiin, joissa voisi olla kumppaniainesta, hän sanoo.

Bachelor 2022 tiistaina 1. maaliskuuta mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat