TikTok-tähdet Arja ja Ville Dans olivat ystäviä, kunnes kaikki muuttui kertarytinällä leffateatterissa – näin suhde eteni pakkien kautta aina avioon asti

TikTokista tutut Arja ja Ville Dans kertovat, millainen on heidän rakkaustarinansa 7:25
Videolla TikTokista tutut Arja ja Ville Dans kertovat omin sanoin, millainen on heidän rakkaustarinansa

TikTokista tutut Arja ja Ville Dans kertoivat rakkaustarinansa MTV Uutisille.

Moni katsoja odotti Sinkkulaiva-ohjelman uutta kautta kuin kuuta nousevaa, sillä kaudella rakkauden aalloille heittäytyivät TikTokista tutut Arja Dans ja Viltsunakin tunnettu Ville Dans. Nykyisin naimisissa oleva pari kertoi MTV Uutisille, miten heidän rakkaustarinansa on edennyt aina tähän päivään saakka.

Arja kertoo, että Sinkkulaiva oli oikeastaan ainoa reality-ohjelma, johon hän on ajatellut voivansa lähteä mukaan. Ohjelman konsepti tuntui luontevalta, sillä Arja tunnustautuu olevansa kova käymään risteilyillä. Hän paljastaa täyttäneensä ohjelman hakulomakkeenkin laivalta käsin.

Ville haki ohjelmaan koettuaan, että elämään olisi jälleen mukavaa saada vipinää myös rakkauden saralla. Päätös hakea mukaan ei ole kaduttanut hetkeäkään.

– Enhän olisi Arjaakaan varmaan löytänyt ilman Sinkkulaivaa, hän huomauttaa.

Tuleva aviopari matkasi Sinkkulaivalle samalla bussikuljetuksella, mutta tuolloin heistä kumpikaan ei kiinnittänyt toiseen huomiota. Vielä laivan pikatreffitkään eivät onnistuneet herättämään erityisiä kiinnostuksentunteita.

Yöllä Arja ja Ville tanssivat yhdessä laivan yökerhossa ja viettivät seurueineen aikaa porukalla. Seuraavana aamuna tuleva pariskunta tapasi laivan kylpyläosastolla, jossa tuttavuutta tehtiin niitä näitä jutellen ja rennosti aikaa viettäen. Samaan hengenvetoon Arja paljasti kameroille olevansa inasen kiinnostunut Villestä.

Laivareissun jälkeisellä bussimatkalla Arja ja Ville vaihtoivat puhelinnumeroita keskenään. Tämän jälkeen tilanne kehittyi ystävyyden ja pakkien kautta aina kihloihin ja naimisiin saakka. Miten asiat oikein etenivät ja miten ystävyys muuttui rakkaudeksi? Katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat