Sinkkulaivassa nähtävä TikTok-tähti Arja, 51, kertoo nuorilta miehiltä saamastaan huomiosta – sai Tallinnan diskossa härskin kysymyksen

Arja kertoo, mitä Sinkkulaivalla tapahtui yön tunteina, kun kamerat olivat sammuneet 1:18
Arja kertoo, mitä Sinkkulaivalla tapahtui yön tunteina, kun kamerat olivat sammuneet

TikTokista tuttu Arja nähdään Sinkkulaivan 10. jaksossa.

Sinkkulaiva-ohjelman keskiviikkona 30. elokuuta julkaistussa jaksossa rakkauden aallokkoon seilaa TikTokissa arjadance-nimimerkillä vaikuttava vantaalainen Arja, 51. Hän lähtee Sinkkulaivalle yhdessä ystäviensä Tomin, Tiinan sekä Temptation Island Suomi -ohjelmasta ja TikTokista tutun Kristopherin kanssa. 

Arja kertoo kameroille hänellä olevan TikTokin ansiosta paljon nuoria ihailijoita, joista osa lähestyy naista myös romanttisessa mielessä. Toisinaan nuorten miesten heittämät ehdotukset ovat olleet hyvinkin suoria.

– (Tallinnassa) tuli diskossakin joku 19-vuotias poika ja sanoi, että "Eikö nuori muna kelpaa?". Sanoin, että olet samanikäinen kuin lapseni, eli liian nuori, Arja kertoo nauraen.

Nainen ounastelee meneillään olevan jonkinlainen villitys, että nuoret miehet haluavat vanhempaa naista. Arja ei kuitenkaan kertomansa mukaan halua olla "puuma", vaan etsii rinnalleen hieman kypsempää miestä.

– Nyt, kun olen ollut niin kauan sinkku, niin olen huomannut, ettei minun ainakaan kannata ottaa mitään huonoa miestä. Silloin kun lapseni olivat pienempiä, niin minun piti ajatella, että miehen pitää hyväksyä lapseni. Nythän se mies on vain minulle itselleni. Jos en löydä sellaista, josta oikeasti välitän ja jonka kanssa on hauskaa ja kiva olla, niin sitten en tarvitse miestä, hän linjaa.

Yllä olevalla videolla Arja ja Kristopher kertovat, mitä Sinkkulaivalla tapahtui yöllä kameroiden sammuttua!

Tältä näytti TikTokista tuttujen Arjan ja Viltsun ensitapaaminen Sinkkulaivalla 0:40
Katso myös: Tältä näytti TikTokista tuttujen Arjan ja Viltsun ensitapaaminen Sinkkulaivalla

Sinkkulaiva MTV Katsomossa 9.8. alkaen kolme jaksoa viikossa keskiviikkoisin. Ohjelma esitetään MTV Subilla 27.8. klo 19.30 alkaen kolme jaksoa peräkkäin.

Lue myös:

    Uusimmat