Mainos

Tiina Jylhä silikonikohusta: Asiakkaiden rintoihin on laitettu sitä, mitä on tilattu

Tallinnassa toimiva kauneusklinikkayrittäjä Tiina Jylhä kiistää, että virolaisilla klinikoilla laitettaisiin huonolaatuisia rintaimplantteja asiakkaille heidän tietämättään. Jylhä kommentoi asiaa Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -aamushow'ssa tänä aamuna.

Keskustelu virolaisen kauneuskirurgian tasosta alkoi maanantaina, kun Yleisradion A-studio-ohjelma kertoi, että Viroon leikkauksiin matkustaneille suomalaisille olisi laitettu huonolaatuisempia implantteja kuin he olivat tilanneet. A-studion jutussa väitettiin, että niin sanottuja M-implantteja olisi laitettu myös Jylhän yrityksessä.

– Ihmiset saavat itse päättää, mitkä implantit laitetaan. Kaikilta on varmasti allekirjoitukset paperissa siitä, mitkä implantit on asennettu. Meillä on käytössä ihan samat implantit kuin Suomessakin, Jylhä sanoo.

Hänen mielestään myös M-implanttien maine on liian huono. Niiden uskotaan esimerkiksi rikkoutuvan helpommin kuin muiden implanttien.

– M-implantti ei edelleenkään ole kielletty implantti, joskaan me emme sitä käytä.

Suomen plastiikkakirurgien yhdistys kehotti kuitenkin tammikuussa poistattamaan vaarallisina pidetyt M- sekä PIP-implantit.

"Virossa ei huijata"

Tiina Jylhän mielestä kritiikki virolaista kauneuskirurgiaa johtuu siitä, että implantin ottaneet ovat itse tulleet katumapäälle.

– Ei ole kenenkään muun kuin asiakkaan vika, jos ajattelee myöhemmin, että "ai hitsi, olisi pitänytkin laittaa toisenlaiset implantit". Edelleenkin korostan, ettei näistä [M-implanteista] ole mitään ongelmia kenellekään edes tullut, Jylhä kommentoi Enbuske & Linnanahde Crew'ssa.

Jylhän mielestä väitteet virolaisen kauneuskirurgian huonosta tasosta laajemminkin ovat perusteettomia.

– Väittäisin tuntevani tämän kentän aika laajasti ja ei täällä ole ainakaan enempää huijareita kuin Suomessa.

Jylhän mielestä suomalaisten katse on kaikkiaan avartunut ymmärtämään, ettei kaikki Suomen rajojen ulkopuolella ole huonolaatuista roskaa.

– Kun itse olin nuori, niin äiti osti mieluummin Nansoa kuin Versacea. En usko, että se enää oikein pätee, Jylhä vertaa.

(MTV3)

Lue myös Radio Novan juttu aiheesta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.