Tigerin aviokriisi ohitse – julkista kuhertelua vaimon kanssa

Golffari Tiger Woodsin katumusharjoitukset uskottomuuden johdosta näyttävät tuottavan tulosta. Tiger nähtiin kuhertelemassa Elin-vaimon kanssa tenniskentällä.

Tiger ja Elin nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä kuukausiin maanantaina Orlandossa, Floridassa. Pariskunta nähtiin yhdessä tenniskentällä sen jälkeen, kun Elin oli pelannut tennistä.

– He halailivat ja suutelivat avoimesti kaikkien edessä. Elin näyttää huomattavasti rentoutuneemmalta, kuten myös Tiger. Naapurusto on alkanut tottua näkemään heidät taas yhdessä, Radaronline.com -sivustolla kerrotaan.

– He ovat kulkeneet pitkän matkan. Yhdessä vaiheessa Elin ei voinut edes katsoa Tigeriin päin, sivuston lähde kertoo.

Huhujen mukaan Elin olisi jopa muuttamassa takaisin saman katon alle petturisiippansa kanssa. Elin on asunut joulukuusta lähtien pariskunnan asunnon lähellä sijaitsevassa huvilassa.

Tiger Woods jäi kiinni lukuisista avioliiton ulkopuolisista suhteista marraskuun lopussa. Hän vetäytyi julkisuudesta täysin ja palasi parrasvaloihin helmikuun 19. päivä. Tuolloin Tiger pyysi julkisesti anteeksi käytöstään ja kertoi käyvänsä terapiassa seksiriippuvuuden vuoksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat