Mainos

Tiesitkö näitä? 17 uskomatonta faktaa seksistä

Vaikka harrastaisit seksiä säännöllisesti, voi seksiin liittyä asioita, joita et kenties tuosta aikuisten huvista tiennyt.

Tiesitkö näitä mielenkiintoisia, seksiin liittyviä asioita?

1. Tupakointi – ja sen lopettaminen – vaikuttaa

BJU International -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan tupakoinnin lopettaneiden miesten erektiot olivat vahvempia ja kestivät kauemmin kuin aiemmin.

2. Humalassa seksi ei ole niin hyvää

Joidenkin mielestä känniseksi voi olla upeaa, koska alkoholi vapauttaa turhista estoista, mutta todellisuudessa seksuaalinen toiminta aina kiihottumisesta orgasmiin laahaa selväpäistä seksiä perässä. Alkoholi heikentää seksuaalisia toimintoja ja petipuuhien loppuhuipennusta saa odottaa.

3. Naisen orgasmi on suunniteltu lisäämään raskauden mahdollisuutta

Vaikka ette yrittäisikään tulla raskaaksi, naisen vartalo yrittää. Kun nainen saa orgasmin, emättimen seinämät supistelevat tavalla, joka lisää siittiösolujen mahdollisuutta saavuttaa munasolu – ja hedelmöittää se.

4. Tuoksulla on väliä

Tutkimukset osoittavat, että olemme seksuaalisesti viehättyneempiä ihmisistä, jotka tuoksuvat hyvältä.

5. Naarasfretille kiima voi olla hengenvaarallinen

Naarasfretti voi kuolla, jos kiima-aika pitkittyy, eikä se saa seksiä. Suomen Frettiliiton mukaan naarasfretin jättäminen kiimaan on eläinsuojelurikokseen verrattavissa oleva teko.

6. Keskivertopenis on noin 14-senttinen

Useiden kyselyjen mukaan suurin osa naisista väittää, ettei peniksen koolla ole väliä. Sen sijaan naisia kiinnostaa, kuinka sitä käytetään. Toisenlaisiakin mielipiteitä on – lue: Seksikolumni: Seksikin on välineurheilua – senteillä on väliä!

7. Kondomia ei kannata kantaa lompakossa pitkiä aikoja

Lateksikondomin elinikä on noin kaksi vuotta. Siksi vanhan kumin kantaminen lompakossa tai laukun pohjalla "varmuuden vuoksi" on melko turhaa. Heitä vanhentuneet kondomit pois ja osta uusia!

8. Häpykarvoitusta ei kannata ajella

Karvoitustrendit vaihtelevat, mutta karvattomuus kiehtoo monia. Todellisuudessa ei miehen, eikä naistenkaan kannattaisi ajella karvojaan pois, sillä karvattomuus lisää sukupuolitautien leviämisen riskiä.

9. Orgasmi ei tule helpolla kaikille naisille

Vain noin neljännes naisista onnistuu saamaan orgasmin pelkästään yhdynnän avulla. Kymmenes naisista ei saa orgasmia lainkaan. Suurin osa naisista tarvitsee yhdynnän lisäksi muuta stimulaatiota, kuten klitoriksen koskettelua saavuttaakseen hekuman huipun.

10. Miehiltä palaa seksin aikana enemmän kaloreita

Kun miehet harrastavat seksiä, heiltä palaa keskimäärin 100 kaloria yhden petijumpan aikana. Naisilta palaa kaloreita keskimäärin 69.

11. Seksilelut ovat kiellettyjä joissain Yhdysvaltojen osavaltioissa

Alabama ja Mississippi eivät salli seksilelujen myymistä, mikä ei tosin varsinaisesti estä ketään käyttämästä niitä. Siitä ei vain sovi jäädä kiinni.

12. Naiset pettävät todennäköisimmin ovulaation aikana

Ovulaation aikana hormonitasot ovat huipussaan. Kyselyjen mukaan naiset pettävät ovulaation aikana todennäköisemmin kumppaneitaan, jos nämä eivät tuolloin halua harrastaa seksiä.

13. Liukuvoide auttaa

Tutkimusten mukaan liukuvoide voi auttaa siivittämään kummankin orgasmiin helpommin. 

14. Mitä enemmän harrastat seksiä, sitä pidempi on elinikäsi

British Medial Journal -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan, mitä enemmän saat orgasmeja, sitä pidempään elät.

15. Seksin määrä vaikuttaa myös tienesteihin

Tutkimusten mukaan ne ihmiset, jotka harrastavat seksiä vähintään neljä kertaa viikossa ansaitsevat enemmän kuin vähemmän seksiä harrastavat. Mutta tiesitkö, että seksi ja uni tekevät onnellisemmaksi kuin rikastuminen?

16. Klitoriksessa on 8 000 hermopäätettä

Ei ihme, että suuseksi tuntuu naisesta mahtavalta, sillä klitoriksessa on enemmän hermopäätteitä kuin juuri missään muualla kehossa.

17. Ei, kengän koosta ei voi päätellä mitään

Vaikka moni luulee, että suuri jalka merkitsee suurta penistä, näillä asioilla ei todellisuudessa ole mitään tekemistä keskenään.

***

2:24

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.