Tieltä suistunut auto pysähtyi vain parin metrin päähän Stevestä, joka kuvasi kamalan täystuhon – rattijuopolta iljettävä temppu ennen ambulanssin saapumista

Rattijuopon tuliterä Ram 3500 tuhoutui täysin 1:16
Ohiolaismies oli jäädä tieltä suistuneen ja ympäri pyörineen Ram 3500 -avolavan alle, mutta selvisi kuin selvisikin säikähdyksellä. Katso videolta, millainen tuho ulosajosta seurasi. Videot ja kuvat: Steve Dempsey

Rattijuopon raju ulosajo oli vaatia myös sivullisia uhreja Ohiossa, Yhdysvalloissa. Kaikeksi onneksi kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut, vaikka jälki tapahtumapaikalla olikin karmeaa.

Harvemmin sitä näkee tuliterää avolavaa lähes tunnistamattomana möykkynä metallia ja muovia. Tällainen näky kuitenkin tallentui ohiolaisen Steve Dempseyn kameraan pari viikkoa sitten. Voit katsoa videon artikkelin yläpuolelta.

Dempsey oli keskiviikkona 20. tammikuuta matkalla toimistolleen, kun hän huomasi suurikokoisen avolava-auton kiitävän häntä kohti kovalla nopeudella. Kuljettaja ei hidastanut vauhtiaan lähestyessään mutkaa, ja Dempsey tiesi jotain ikävää tapahtuvan hyvin pian.

Dempsey todisti, kuinka raskas Ram 3500 ajo mutkan pitkäksi ojaan asti ja kimposi siltarummusta valtaisaan ilmalentoon, katkaisi liikennemerkin ja pyöri ympäri romuttuen täysin. Auto pysähtyi vain muutaman metrin päähän Dempseystä.

Pelastusalalla aiemmin työskennellyt Dempsey kertoi The Drive -julkaisulle rynnänneensä välittömästi auton luokse ja havainneensa, että kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja eivät olleet loukkaantuneet vakavasti. He pääsivät autosta ulos omin jaloin. Auton kuntoa katsoessa sitä voi pitää melkoisena ihmeenä, mutta ilmeisesti juopon tuuri toimi kaksikon pelastuksena.

Rattijuopolta kuvottava temppu

Dempsey todisti tapausta niin läheltä, että hänen oma autonsakin jouduttiin hinaamaan paikalta sen saatua vaurioita romusta.

– Jumala puuttui peliin, selvisimme kaikki ehjin nahoin, Dempsey kommentoi lyhyesti MTV Uutisille.

Lievästi loukkaantunut mies kieltäytyi hoidosta ja otti hatkat ambulanssista, mutta poliisi tavoitti miehen vähän myöhemmin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Poliisiraportin nähnyt The Drive kertoo, että autonsa romuttanut mies oli virtsannut Dempseyn auton päälle ennen ambulanssin saapumista.

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat