Mainos

Tiedätkö, mikä on vuoden 2014 suomalainen työllisyysteko?

Suomalaiset ovat valinneet vuoden 2014 työllisyysteon.

Tutkimus paljastaa, että parhaiten suomalaista työllisyyttä tukenut teko tänä vuonna oli työttömyysturvan 300 euron suojaosa. Vuoden alusta voimaanastuneen työttömyysturvan suojaosan ansiosta työtön voi nyt tienata 300 euroa kuukaudessa, ilman että ansiot vaikuttavat työttömyysetuuden määrään.

MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Tero Lausala sanoo, että valinta oli hänelle hienoinen yllätys. Erityisesti nuoret äänestivät sen puolesta. Melkein puolet alle 30-vuotiaista suomalaisista nuorista pitivät työttömyysturvan 300 euron suojaosaa tärkeimpänä työllisyystekona.

 – Ehkä valinta kertoo siitä, että tämä uudistus on aidosti vaikuttanut ja se on ollut hyvä uudistus. Sehän parantaa työttömien mahdollisuutta kohentaa omaa talouttaan. Työtön pystyy tätä kautta osallistumaan työelämään tai jopa avaamaan kokonaan uuden mahdollisuuden työllistyä kokopäiväisesti myöhemmin, Lausala sanoo.

Toiseksi eniten ääniä sai suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostamiseen kehottava kampanja.

Suomalaisen Työn Liiton teettämään Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimuksessa oli mukana 1000 suomalaista. Tutkimus toteutettiin marraskuussa 2014. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.