Mainos

Tiedätkö, mikä on "kakkaveitsi"? Totuus tästä välineestä selvisi eräälle henkilölle vasta 22 vuoden jälkeen

Eräälle henkilölle paljastui vasta varsin myöhään, että kakkaveitsi ei kuulu joka kodin vakiovarusteisiin. Se oli vain heidän perheensä erikoisuus. 

Reddit-sivustolla paljastuksen tehnyt henkilö pohjustaa kirjoitustaan kertomalla, että heidän perheessään kakataan paljon. Siis paljon. Ehkä se on geeneissä, tai ehkä se johtuu ruokavaliosta, mutta joka tapauksessa heidän perheessään vietetään paljon aikaa vessassa. Tästä seuraa silloin tällöin ongelmia.

Tiedätkö tilanteen, kun toisinaan pökäle on niin suuri, ettei se millään meinaa huuhtoutua viemäriin. Jos tilanne on sinulle tuttu, ymmärrät varmaan myös, mihin tarkoitukseen kakkaveistä käytetään. 

– Tämä oli sen verran yleistä, että meidän perheellämme oli kakkaveitsi. Vanha ruosteinen keittiöveitsi, joka roikkui kodinhoitohuoneen naulassa vain tätä käyttötarkoitusta varten, LearnedButt-nimimerkki kirjoittaa.

– Luulin sen olevan vakiovarustus. Viemäripumppu, vessaharja ja kakkaveitsi.

22-vuotiaaksi saakka kirjoittaja luuli, että kaikilla olisi kakkaveitsi. Hän ei ollut koskaan kuullut puhuttavan kakkaveitsestä, mutta hän ajatteli sen olevan sen verran yksityinen asia, että ihmiset halusivat pitää sen salassa. Kuinka väärässä hän olikaan. 

Asia paljastui kesken mukavan illanvieton

Asia oli selvinnyt kirjoittajalle hänen viettäessä mukavaa iltaa ystävänsä luona. Vessareissun jälkeen hän oli pyytänyt ystävältään kakkaveistä, mutta toisin kuin kirjoittaja oletti, ystävällä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä hän oikein tarkoitti.

– Hän alkoi kikattaa. Sitten nauraa. Sitten useampi ihminen alkoi nauraa. Tuloksena oli, että musiikki lakkasi ja kaikki kuulivat pyyntöni oven läpi. Oli käynyt ilmi, että heillä ei ollut kakkaveistä, kirjoittaja paljastaa. 

LearnedButt paljasta myös, että kun hän kertoi tapahtuneesta myöhemmin vaimolleen, vaimo alkoi myös nauraa, kunnes hän muisti veitsen, joka roikkui silläkin hetkellä heidän kaapissaan. Onneksi vaimo ei ollut käyttänyt sitä ruoanvalmistuksessa...

Lähde: Kidspot

***

2:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.