Tinder-deitti haukkui lihavaksi: Nokkela vastaus levisi nettiin – ja saa sinut liikuttumaan

Mitä tekisit, jos ihastuksesi sanoisi sinulle näin? Tinder-deittiinsä pettynyt nainen näyttää mallia.

Brittiläinen Michelle Thomas lähti Tinder-deiteille kiinnostavan miehen kanssa viikko sitten, kirjoittaa The Independent. Treffit menivät ihan mukavasti – kaksikolla oli hauskaa ja heillä synkkasi hyvin. 

Mies tuli kuitenkin toisiin aatoksiin heti seuraavana päivänä ja päättikin purkaa tunteensa lähettämällä ällistyttävän viestin Michellelle.

Viesti alkoi kiitoksilla edellisillan upeista treffeistä. Mies piti Michellestä: hän oli hauska, nätti ja juuri sellainen tyttö, jollaisen kanssa mies kuvitteli haluavansa olla. Michellessä oli kuitenkin yksi vika: nainen oli liian lihava.

”Kiihotun enemmän jostain hoikemmasta”, kuuluvat viestin sanat.

Naisella on kuulemma kauniit kasvot ja upea persoona, mutta vartalo onkin jotain aivan muutama.

”Yritän sanoa, että haluan säästää sinut suuremmalta tuskalta myöhemmin. Olen mies… Tiedän tarpeeni. Ole kiltti ja anna minulle anteeksi. Ihailen sinua.”

Michelle kertoo viestin saaneen hänet kyyneliin.

– Mies oli niin flirttaileva, hurmaava ja kiinnostuneen oloinen treffeillämme, Michelle kertoi The Independentille.

Muutama päivä myöhemmin Michelle naputteli parhaan mahdollisen vastauksen miehen viestiin julkiseen blogiinsa.

”Sinun ei tarvitse pitää minusta. Se on ihan okei. Mikä ei ole kuitenkaan okei, on se, että kirjoitit minulle tämän viestin, jota en sinulta pyytänyt. Viesti on lähes sadistinen. Ainoa tarkoituksesi oli loukata minua.”

Michelle kirjoittaa, että mies herätti pelkoja, joiden kanssa jokainen nainen painii jossain vaiheessa elämää: vaikka olisit hauska, fiksu, ystävällinen, intohimoinen, uskollinen ja eloisa, muutama lisäkilo ja kukaan ei halua sinua.

”Mikä todella huolestuttaa minua on se, että sinulla on tytär. Haluan, että kannustat tytärtäsi rakastamaan, nauttimaan ja pitämään huolta omasta vartalostaan. Hänen vartalonsa kuuluu vain hänelle itselleen. Anna hänelle työkalut, joilla hän pystyy kasvattamaan itseluottamuksensa, jotta kun pieni, onneton mies joskus yrittää sen lytistää, tyttäresi osaa antaa takaisin samalla tavalla kuin minä nyt.”

Kiitos, Michelle.

Lue myös:

    Uusimmat