Mies antoi pakit häntä lähestyneelle naiselle – torjuntaviestissä uskomaton käänne: "Valitettavasti olen homo, mutta..."

4:11
Soittaako vai tekstata? Videolla lapset antavat timanttiset deittailuvinkkinsä.

Yhdysvaltalaisnainen antoi numeronsa tapaamalleen söpölle miehelle. Kyseinen mies paljastui homoseksuaaliksi, mutta teki naiselle yllättävän tarjouksen, kertoo News.com.au-sivusto.

Aina torjutuksi tuleminen ei ole kiusallinen tapahtuma, vaan siitä voi seurata jotain myönteisesti yllättävää. Tämän sai todistaa 23-vuotias Jillian Druzgala. Nainen tapasi hyvännäköisen miehen ravintolassa ja antoi tälle numeronsa. Myöhemmin kyseinen mies, Derek Donnellan, lähetti Jillianille viestin, jossa kertoi olevansa homo.

Viestissä oli torjunnan lisäksi yllättävä tarjous. Derek kertoi, että hänellä on identtinen kaksonen, jolle voisi antaa kauniiksi kehumansa Jillianin numeron.

Jillian jakoi Twitterissä keskustelunsa Derekin kanssa. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Hei, tässä Derek. Halusin sanoa, että arvostan rohkeuttasi tulla luokseni ja antaa numerosi, olet hyvin sievä! Valitettavasti olen homo, MUTTA minulla on identtinen kaksonen, joka on hetero, jos haluaisit hänen numeronsa tai Snapchattinsä, mies kirjoitti tekstiviestissään.

Jillian innostui Derekin ideasta. Seuraavana päivänä nainen kertoi Twitter-seuraajilleen käyneensä lounaalla Derekin veljen Scottin kanssa. Pari suunnittelee tapaansa uudelleen.

Lisäksi Jillian kertoo ystävystyneensä Derekin kanssa. Tuoreet ystävykset suunnittelevat tapaavansa pian uudelleen.

Jillianin ja Scottin treffit onnistuivat ilmeisen hyvin. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jillian löysi yhteyden myös Derekin kanssa. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Romanttisesta tarinasta somehitti

Twitter-kansa on innostunut modernista rakkaustarinasta, joka on kerännyt tähän mennessä 403 600 tykkäystä ja 53 400 uudelleentwiittausta.

– Rehellisesti sanoen tuo on paras esiliinan teholiike, jonka olen koskaan nähnyt, eräs kommentoija twiittaa.

Moni on päivitellyt, miten helppoa deittailu on naisille. Paljosta on kiittäminen kuitenkin veljeksiä ja yksinkertaisesti onnea.

– Kaikkien veljesten pitäisi olla noin upeita, yksi käyttäjä kirjoittaa.

–  Asiat sujuivat parhaalla mahdollisella tavalla, toinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja