Mainos

The Secret valloittaa maailmaa

WSOY

Ilmiö nimeltä The Secret tekee tuloaan Suomeen. Rhonda Byrnen kehittelemä elämänhallintamenetelmä esittelee keinoja, joilla muutetaan omat heikkoudet voimaksi ja vauraudeksi.

Maailmalla kohistaan parhaillaan The Secret -nimisestä elämänhallintamenetelmästä. Australialaisen tv-tuottajan Rhonda Byrnen (56) kehittelemä metodi tarjoaa keinot, joilla voi muuttaa omat heikkoudet, sairaudet ja puutteet voimaksi, terveydeksi ja vauraudeksi. Muun muassa tv-juontajien Oprah Winfreyn ja Larry Kingin suosiman tekniikan idea perustuu vetovoiman lakiin. Sen mukaan toiveet alkavat toteutua, kun vain keskittyy haluamaansa asiaan ja lähettää toiveet universumiin: vetovoima hoitaa loput.

Salaisuutta on myyty kirjana tähän mennessä yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Kirjan käännösoikeudet on ostettu 35 maahan. WSOY on julkaissut kirjan vastikään suomeksi. Kirjan on kääntänyt Kaisa Luntinen. Kuluneen kevään aikana kirjasta ilmestyy käännös myös muun muassa eestiksi ja venäjäksi. DVD:nä Salaisuus on julkaistu muun muassa saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.