Mainos

The Hillsin ja The Cityn viimeiset kauden alkavat, lue mitä tapahtuu!

Tosi-tv-sarjojen aatelia edustavat The Hills ja The City jatkuvat MTV:llä uusin jaksoin. Älä missaa The Hillsin viimeistä kautta!

Nyt viimein on aika sanoa hyvästit Heidi Montagille ja hänen ystävilleen Los Angelesissa, kun The Hillsin kuudes ja viimeinen tuotantokausi starttaa MTV:llä 22.8. kello 18.00.

Katsojat pääsevät mukaan jännittävään tunnistusleikkiin, kun he näkevät kymmenen kauneusleikkauksen läpikäyneen Heidin uudet kasvot. Pystyykö Heidi liikuttamaan uusia kasvojaan?

Heidin ja Spencerin avio-onni rakoilee pahemman kerran, ja katsojat pääsevät todistamaan lähietäisyydeltä eron karmaisevat käänteet. Entä onko Audrina Patridgella ja Kristin Cavallarilla parempaa miesonnea? Kuka on kenellekin se oikea?

The City: muotimaailman karu maailma

The Hillsin jälkeen kello 18.30 hypätään New Yorkin muotimaailmaan ja The Cityn toiselle tuotantokaudelle. 12 jakson ajan Whitney Port, Roxy Olin, Olivia Palermo ja Erin Kaplan jatkavat matkaansa läpi New Yorkin muotiteollisuuden ja keskinäisten suhteidensa.

Nuoret naiset saavat oppia kovemman kautta, että kipuaminen ylöspäin New York Cityssä on tehtävä paitsi ystävien myös vihollisten rinnalla. Alkava tuotantokausi lupaa kovempia panoksia, kun kaikki sarjan henkilöt saavat uuden roolin NYC:n muotimaailmassa.

The Hillsin viimeinen tuotantokausi 22.8. alkaen kello 18.00 MTV:llä ja heti perään kello 18.30 The Cityn toinen tuotantokausi. Tilaa MTV kotiisi PlusTV:ltä täältä.

Tämän artikkelin tarjoaa: Plus TV

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.